105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11656
concursuri
expirate
65
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un iPad Air!

 admin  2013.11.06  Tablete,Trageri la sorti  3075

Concurs: Castiga un iPad Air!

Concursuri Online ofera tuturor doritorilor de a se înscrie în concurs posibilitatea de a intra în cursa pentru câștigarea marelui premiu de la finalul campaniei, noul iPad Air.

Mecanismul concursului este simplu:

  1. Da LIKE paginii Concursuri Online
  2. Da SHARE la poza de promovare a concursului (click pe Share)
  3. Click AICI si inregistreaza-te pe Homeycomb si Aboneaza-te la promotii

Premiul este noul iPad Air, 16GB, Wi-Fi, Space Grey, cu procesor A7, Retina display, iOS7.

Perioada in care se va desfasura concursul, este incepand cu data de 05.11.2013 si pana la 30.11.2013.

Premiul va acordat prin tragere la sorti, daca numarul celor care participa la acest concurs este minim 5.000 de participanti. (O inscriere corecta inseamna indeplinirea conditiilor de participare mai sus mentionate - la punctele 1, 2, 3 si abonarea la newsletter Homeycomb)

Homeycomb NU este sponzorul acestei campanii.

*Data trecuta premiul nu a fost acordat, din cauza ca numarul participantilor nu a depasit pragul minim de participanti. Speram ca de data aceasta va putem acorda premiul.

Necunoaşterea regulamentului nu vă scuteşte de la respectare acestuia!


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri concursuri online castiga iPad concurs iPad AirNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.