Tablete • Trageri la sorti

Concurs: Castiga un iPad Air!

Adăugat de concursoman în data de 2013.11.04 • 2020 vizualizări

Concurs: Castiga un iPad Air!

Concursul "Intra in ClubQ si castiga" se desfasoara in perioada 1 Noiembrie 2013 – 30 Noiembrie 2013
 
Premiile:

Premiile acordate consta in: 

  • un iPad Air 

Inscrierea in concurs:

Concursul <> se desfasoara pe pagina www.quickmobile.ro/clubq.html. Pentru a participa la concurs, participantii trebuie: 

  • Sa fie abonati la newsletterul oficial QuickMobile prin inscrierea adresei de email in baza de date si mentinerea calitatii de abonat pe toata durata de organizare a concursului; 
  • Sa acceseze prezenta pagina de concurs aflata pe www.quickmobile.ro/clubq.html; 
  • Sa completeze campurile din formular cu informatii corecte; 

Sunt acceptate exclusiv inscrierile care contin informatii corecte si care respecta aspectele mentionate mai sus. Organizatorul isi rezerva drepturile de a anula inscrierile care contin informatii lipsa sau gresite. 

Prin inscrierea la concurs, participantul sau reprezentantul legal al acestuia garanteaza ca are varsta minima implinita de 18 ani si ca poate dovedi ulterior cu acte. Un participant poate fi descalificat (prin optiunea de stergere a informatiilor publicate de utilizator) in orice moment daca Organizatorul observa orice fel de comportament considerat nepotrivit cu concursul sau prezentul regulament. Organizatorul considera inscrierea la concurs ca o acceptare implicita a acestui regulament si considera orice date cu privire la participant adevarate si corecte. In cazul descoperirii oricaror neconcordante referitoare la cele de mai sus, Organizatorul nu va considera respectiva participare valida. 

Desemnarea castigatorului: 

Fiecare participant va primi un cod de participare in email pe adresa furnizata. Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti folosind programul “random.org”. Dintre toate codurile de participare inscrise in extragere, primul cod este cel castigator, urmatorul va fi denumit “rezerva I”, iar codul de pe pozitia a III-a va fi denumit “rezerva II”. Castigatorul va fi contactat telefonic sau prin email, folosind datele furnizate pentru inregistrarea in concurs, in maximum 24h de la extragere. Daca in termen de 3 zile de la data extragerii, castigatorul nu raspunde la oricare dintre metodele folosite pentru a il contacta, cauzate de schimbarea adresei de email sau al numarului de telefon furnizate sau neprimirea, necitirea corespondentei de catre acesta, etc. se considera renuntarea castigatorului la orice drepturi asupra premiului. In acest 
caz, “rezerva I” va fi considerat castigator. Daca “rezerva I” nu poate fi contactata, “rezerva II” este desemnat castigator. 
Rezultatele concursului vor fi afisate pe data de 1 Decembrie pe blogul QuickMobile (la www.quickmobile.ro/blog) si pe pagina de Facebook QuickMobile (la: www.facebook.com/Quickmobilero). Pentru a intra in posesia premiului, castigatorul trebuie sa raspunda prin intermediul unui email la adresa [email protected] cu subiectul “concurs”, in care sa fie specificat numele si prenumele, codul de participare si sa contina atasat o copie scanata dupa buletin.


PARTICIPA LA CONCURS