Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un iPad 4th generation, 32 GB, Cellular & Wifi!

Concurs: Castiga un iPad 4th generation, 32 GB, Cellular & Wifi!

Teritoriul şi durata de desfăşurare a Tombolei:

Tombola este organizata peteritoriul României şi se desfăşoară în spaţiul virtual pe pagina de Facebook a companiei, la adresa: http://www.facebook.com/depozituldepapetarie. Campania începe la ora 18:00 pe data de 05.08.2013 şi se încheie la ora 24:00, pe data de 05.09.2013

Dreptul de participare:

La Tombola pot participa toate persoanele (denumite în continuare „Participanţi”) care au reşedinţa în România, cu varsta de 18 ani impliniti la data inceperii promotiei, care, pe durata de desfăşurare a Tombolei, urmează proceduradescrisă la art. 4, detin un pasaport sau CI valabil cel putin 6 luni dupa dataextragerii la sorti si sunt fani ai paginii de facebook a Depozitului de Papetarie.

Procedura Tombola:

  1. Participantul trebuie să fie fanul paginii www.facebook.com/depozituldepapetarie
  2. Dupa completarea formularului, participantul este inscris automat in tragerea la sorti.

Participantul poate sa isi mareascadaca doreste, sansele in tragerile la sorti, prin emiterea de mai multecomenzi. Tragerea la sorti prin intermediul careia se vor declara castigatoriiva avea loc pe data 06.08.2013. prin care se va extrage 1 castigator si o rezerva. Tragerea la sorţi a castigatorilor va fi efectuata electronic, prin procedeul de programare pentru extragere aleatorie (functia “random”), fararevenire şi va avea loc la sediul Depozitului de Papetarie în prezenţa unei comisii care va include doi reprezentanti ai Organizatorului, desemnati dinpartea departamentului marketing si respectiv, a departamentului juridic.

Premiul:

  • Ipad 4th Generation, 32GB, Cellular & Wifi

Premiile vor fi ridicate exclusiv de catre castigatorii validati in urma tragerii la sorti, pana la data de 15 septembrie 2013. Organizatorul se obliga sa informeze toti castigatorii, pana la data de 06 septembrie 2013 in scris la adresa de mail comunicata la inregistrarea, asupra indicarii adresei exacte a magazinului de unde fiecare dintre castigatori isi poateridica premiul, avandu-se in vedere localitatea de domiciliu a fiecaruia dintre acestia.

Câştigătorii îşi asumă întreaga responsabilitate pentru corectitudinea şi veridicitatea informaţiilor (inclusiva datelor cu caracter personal) transmise Organizatorului, acesta neasumându-şinicio responsabilitate pentru informaţiile şi datele care nu corespundrealităţii şi/sau pentru declaraţiile mincinoase şi nici pentru oriceconsecinţă care decurge ori ar putea decurge dintr-o astfel de declaraţie.Câştigatorul care declară/transmite informaţii/date eronate/false pierde zisacalitate de câştigător.

De asemenea, Organizatorul nu îşi asumă nicio răspundere decurgând din acordarea vreunui premiu, inclusiv cu privire laplata oricăror daune sau a oricărei alte pretenţii de orice naturălegate devreun premiu. Căştigătorii îşi asumă întrega răspundere pentru acceptareapremiilor, Organizatorul neasumându-şi nici un fel de responsabilitate pentruorice eventuale consecinţe născute în urma acceptării premiului sau în legăturacu aceasta.

PARTICIPA LA CONCURS! 

+ Participa si la concursul:  Depozitul de Papetarie premiaza echipa parintilor de nota 10!