Diverse • Tablete • Trageri la sorti

Concurs: Castiga un iPad 4 sau unul dintre premiile saptamanale de la Fan Courier!

Adăugat de concursoman în data de 2013.10.31 • 3072 vizualizări

Concurs: Castiga un iPad 4 sau unul dintre premiile saptamanale de la Fan Courier!

Câștigă un iPad 4 sau unul dintre premiile săptămânale de la FAN Courier dacă ne dovedești că ai tehnică și viteză. Află ce emisiuni sunt difuzate la Discovery în toamna aceasta și rezolvă un super puzzle cu emisiunea preferată.

Campania este organizata si se desfasoara in perioada 28 octombrie 2013 - 22 noiembrie 2013.

Procedura campaniei:

Concursul "Luna Vitezei" se va desfasura pe pagina de Facebook Discovery Romania.

  • utilizatorii vor avea la dispozitie un puzzle format din 9 casete. Pentru a rezolva puzzle-ul, userii vor avea la dispozitie un spatiu gol, spatiu care il vor utiliza pentru a muta celelalte 8 piese de puzzle. Rezolvarea puzzle-ului presupune crearea unei imagini complete din cele 8 piese si obtinerea de confirmare de rezolvare. Pentru a fi rezolvat, fiecare user are la dispozitie 2 minute. In cazul in care nu a reusit sa faca puzzle-ul in cele 2 minute, userul poate relua jocul ori de cate ori doreste pana la rezolvarea unui joc. Toti userii care reusesc sa se incadreze in timp intra in tragerea la sorti pentru premiul cel mare si premiile saptamanale.

Premiile:

Premiul cel mare - se va acorda la finalul campaniei. Anuntarea castigatorului se va face pe 25 noiembrie 2013.

  • iPad 4

Premiile saptamanale - se vor acorda cate 25 de premii in fiecare saptamana de concurs. Anuntarea castigatorilor se va face in fiecare zi de luni pentru saptamana incheiata.

  • 30 cani FAN Courier
  • 70 vouchere cu o expeditie standard gratuita


PARTICIPA LA CONCURS