Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un iPad 2!

Concurs: Castiga un iPad 2!

[like_to_read]

Durata concursului şi aria de desfăşurare: Concursul „Big Race” se derulează în perioada 11 iunie 2013 – 18 iulie 2013. Concursul are valabilitate pe întreg teritoriul României.

Condițiile de participare: Concursul se desfaşoară exclusiv pe Internet, pe site-ul  www.getlokal.ro si pe fanpage-ul asociat. Are drept de participare orice vizitator care îndeplineşte toate condiţiile de mai jos:

  • este cetăţean român sau cetăţean străin rezident în România;
  • are 14 ani împliniţi la data începerii concursului, în iunie 2013;
  • accesează în intervalul de concurs aplicația de Facebook "Big Race" de pe pagina de Facebook a getlokal.ro, răspunde la întrebarea concursului şi scrie o recomandare pentru un loc, la alegere.
  • este de acord cu publicarea numelui pe pagina web dedicată concursului, în cazul în care este desemnat câştigător al concursului;
  • confirmă că a citit  şi a înteles prezentul Regulament Oficial  şi că este de acord în totalitate cu termenii şi condiţiile precizate de acesta;

Mecanismul concursului: Utilizatorii vor afla de concurs de pe site-ul www.getlokal.ro, de pe fanpage-ul asociat site-ului şi din bannerele de promovare. Concursul „Big Race!” se desfăşoară în perioada 11 iunie 2013 – 18 iulie 2013. Concursul va avea un câștigător care va fi desemnat prin tragere la sorți și își rezervă dreptul de a modifica premiile. Prin folosirea aplicaţiei Big Race utilizatorii îşi dau acordul să devină utilizatori getlokal.ro şi acceptă termenii şi condiţiile de utilizare ale site-ului. Mecanismul concursului este:

  • utilizatorii intră pe getlokal.ro sau  accesează aplicația de Facebook "Big Race" în intervalul de concurs menţionat mai sus
  • utilizatorii câştigă o şansă dacă parcurg toţi paşii aplicaţiei şi dacă scriu o recomandare pentru un loc
  • orice tentativă de fraudă va duce la scoaterea din concurs a utilizatorului iar organizatorii își păstrează dreptul de a scoate din concurs utilizatorul respectiv fără niciun fel de explicație suplimentară. Recomandările scrise trebuie să conţină informaţii utile pentru comunitate.

La tragerea la sorţi vor participa toţi utilizatorii care respectă cerinţele prezentului Regulament.

Premii: La concursul “Big Race” organizatorul îşi rezervă dreptul de a schimba sau de a adăuga premii pe parcursul desfăşurării campaniei, publicând toate schimbările pe pagina campaniei. Premiul de la final de campanie este un iPad 2. Castiga un iPad 2 acum!

Desemnarea și anunțarea câștigătorilor: Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți – la finalul perioadei de campanie.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]