Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un grill marca Electrolux, un prajitor de paine marca Electrolux sau doua seturi de ustensile de bucatarie!

Concurs: Castiga un grill marca Electrolux, un prajitor de paine marca Electrolux sau doua seturi de ustensile de bucatarie!

Premiile sunt oferite de Electrolux, Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei.Electrolux România şi-a consolidat poziţia puternică pe piaţa aparatelor electrocasnice graţie profesionalismului, designului şi tehnologiei de ultimă oră. Electrolux este lider global pe piaţa electrocasnicelor, cu vânzări anuale de peste 40 milioane de produse, către clienţi din peste 150 de ţări. Premii: - Locul 1 - Un grill marca Electrolux - Locul 2 - Un prajitor de paine marca Electrolux - Locul 3 - Doua seturi de ustensile de bucatarie Pozele au caracter informativ. Castigatorii vor fi desemnati cu ajutorul Random.org. Voi numerota fiecare comentariu si voi trage la sorti sase numere. Cele mai interesante trei comentarii vor fii premiate, celelate trei comentarii ramase vor fi rezerva in caz ca cineva nu isi va revendica premiul. Premiile trebuie revendicate in termen de 5 zile de la anuntarea castigatorilor.  Regulament:
  1. Lasa un comentariu la subiect, insotit de adresa ta de email, la una dintre postarile de pe acest blog (nu la aceasta postare).
  2. Urmareste acest blog prin Google Friend Connect (in partea din dreapta a blogului unde scrie cu albastru: Inscrieti-va pe acest site).
  3. La acest concurs se i-au in considerare decat comentariile facute incepand cu  27 noiembrie 2012, ora 00,00, pana la data incheierii concursului.
Perioada concursului: Concursul incepe marti 27 noiembrie 2012 ora 00,00 si se incheie joi 20 decembrie 2012 ora 24,00. Castigatorii vor fi anuntati vineri 21 decembrie 2012 pana la ora 24,00.
Comentariile anonime, tendentioase sau care contin un limbaj neadecvat vor fi moderate.
Pentru ca toate comentariile necesita aprobare este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori.
PARTICIPA LA CONCURS!