Concurs: Castiga un ghid Michelin Bruxelles Weekend!

Adăugat de concursoman în data de 2013.06.26 • 1294 vizualizări

Concurs: Castiga un ghid Michelin Bruxelles Weekend!

Concurs: Castiga un ghid Michelin „Bruxelles Weekend”!

Ghidul Bruxelles Weekend de la Michelin

[like_to_read]

Editura Meteor Press și revista cluj.travel te invită să descoperi capitala Uniunii Europene cu cel mai bun ghid turistic în mână. Oferim două ghiduri  Bruxelles Weekend editate de Michelin, pe parcursul a două săptămâni de concurs.

PREMIUL. Ghidul Verde Bruxelles Weekend este ușor de folosit și, datorită formatului său, este comod de transportat. Veți găsi aici informațiile esențiale pentru a profita din plin de un scurt sejur în Bruxelles: locurile de interes turistic ierarhizate cu ajutorul stelelor Michelin, o agendă culturală cu informații despre sărbători tradiționale și evenimente programate, descrierea orașului și tendințele sale.

O selecție bogată de adrese utile – pentru orice buget – incluzând locuri de cazare, restaurante, cafenele și baruri, propuneri de distracții și sugestii de cumpărături, precum și hărțile detaliate ale cartierelor orașului – pe care sunt marcate locurile descrise – vă vor ajuta să vă organizați un sejur optim.

Ghidul este completat de harta detașabilă a orașului și a liniilor de metrou. Acum puteți cumpăra Ghidul Verde Bruxelles Weekend Michelin și primiți gratuit un ghid de conversație român-francez.

CONCURSUL. Tot ce ai de făcut este să dai un like paginii de Facebook a revistei cluj.travel, aici. Vei fi automat înscris în concurs, pentru tragerea la sorți care va desemna câștigătorul.

Dacă ești deja un fan al paginii noastre de Facebook, distribuie imaginea care anunță concursul, o găsești aici, și vei fi de asemenea înscris pentru cea mai apropiată tragere la sorți.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]

provident.ro


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: