´╗┐ Concurs: Castiga un ghid Michelin äBruxelles Weekendö! 34435
61
concursuri
active
Premii
in valoare de

440.84
miliarde de lei,
adica

440.839.387,00
RON
11522
concursuri
expirate
20
online
Promoveaza-╚Ťi concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Rom─ânia!
Aplic─â

Concurs: Castiga un ghid Michelin äBruxelles Weekendö!

   2013.06.26    1242

Concurs: Castiga un ghid Michelin ÔÇ×Bruxelles WeekendÔÇŁ!

Ghidul Bruxelles Weekend de la Michelin

[like_to_read]

Editura Meteor Press și revista cluj.travel te invită să descoperi capitala Uniunii Europene cu cel mai bun ghid turistic în mână. Oferim două ghiduri  Bruxelles Weekend editate de Michelin, pe parcursul a două săptămâni de concurs.

PREMIUL.┬áGhidul Verde Bruxelles Weekend este u╚Öor de folosit ╚Öi, datorit─â formatului s─âu, este comod de transportat. Ve╚Ťi g─âsi aici informa╚Ťiile esen╚Ťiale pentru a profita din plin de un scurt sejur ├«n Bruxelles: locurile de interes turistic ierarhizate cu ajutorul stelelor Michelin, o agend─â cultural─â cu informa╚Ťii despre s─ârb─âtori tradi╚Ťionale ╚Öi evenimente programate, descrierea ora╚Öului ╚Öi tendin╚Ťele sale.

O selec╚Ťie bogat─â de adrese utile ÔÇô pentru orice buget ÔÇô incluz├ónd locuri de cazare, restaurante, cafenele ╚Öi baruri, propuneri de distrac╚Ťii ╚Öi sugestii de cump─âr─âturi, precum ╚Öi h─âr╚Ťile detaliate ale cartierelor ora╚Öului ÔÇô pe care sunt marcate locurile descrise ÔÇô v─â vor ajuta s─â v─â organiza╚Ťi un sejur optim.

Ghidul este completat de harta deta╚Öabil─â a ora╚Öului ╚Öi a liniilor de metrou.┬áAcum pute╚Ťi cump─âra Ghidul Verde Bruxelles Weekend Michelin ╚Öi primi╚Ťi gratuit un ghid de conversa╚Ťie rom├ón-francez.

CONCURSUL.┬áTot ce ai de f─âcut este s─â dai un like paginii de Facebook a revistei cluj.travel,┬áaici. Vei fi automat ├«nscris ├«n concurs, pentru tragerea la sor╚Ťi care va desemna c├ó╚Ötig─âtorul.

Dac─â e╚Öti deja un fan al paginii noastre de Facebook, distribuie imaginea care anun╚Ť─â concursul, o g─âse╚Öti┬áaici, ╚Öi vei fi de asemenea ├«nscris pentru cea mai apropiat─â tragere la sor╚Ťi.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]


PARTICIPA LA CONCURS