Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-01-21. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un fotoliu puf de la kika, pentru sarbatori relaxante si alte 10 premii promotionale!

kika si-a pastrat, de-a lungul anilor, statutul de casa de amenajari interioare full-service care pune accent pe ideea de personalizare a mobilierului, pe crearea unor interioare deosebite care sa poarte amprenta fiecaruia, fie ca este o fire romantica, dinamica, nonconformista sau retro ori ca prefera mobilierul functional sau minimalist. 

kika inseamna totul sub un singur acoperis, adica sute de sugestii de amenajare a locuintei si mai ales manageri de produs si consilieri care propun mereu idei interesante de decorare a spatiului in functie de fiecare perioada a anului. 

Cu totii simtim deja magia sarbatorilor, asadar sa o aducem in locuinta noastra prin decoratiunile speciale. Cele romantice, in stil rustic, cele din materiale naturale cum ar fi lemnul sau impletiturile, vor asigura o atmosfera linistita si armonioasa in aceasta iarna in orice casa, tonurile puternice de auriu vor conferi spatiilor o stralucire nobila si vor transforma orice brad intr-unul stralucitor. Argintiul festiv si albul mat sau lucios sunt potrivite pentru toti cei care doresc sa aduca un pic din “albul” iernii in caminul lor.

Sarbatorile se apropie si odata cu acestea, multe momente de relaxare.  Petreceti clipe frumoase intr-un fotoliu puf, in timp ce savurati un ceai cu scortisoara si cititi cartea sau revista preferata. 

Fotoliul puf il puteti castiga participand la concursul nostru. Trebuie numai sa bifati raspunsul corect la intrebarea de mai jos.
 
Participa la concurs in perioada 20 decembrie 2013 – 20 ianuarie 2014, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga unul din urmatoarele premii: Premiul 1: un fotoliu puf + o perna + o geanta sport adulti sau alte 10 premii promotionale.   

Raspunde la urmatoarea intrebare: Din ce tara provine kika?

  •  Germania
  •  Austria
  •  Franta