Concurs: Castiga un epilator Philips SatinPerfect HP6581 si un Philips StyleShaver!

Adăugat de concursoman în data de 2013.07.20 • 1380 vizualizări

Concurs: Castiga un epilator Philips SatinPerfect HP6581 si un Philips StyleShaver!

Concurs: Castiga un epilator Philips SatinPerfect HP6581 si un Philips StyleShaver!

philips2mic

[like_to_read]

Traim o vara superba, in care niciodata nu ti-ai dorit mai tare sa calatoresti. Lumea e la picioarele tale iar picioarele tale, la fel ca restul corpului, trebuie sa arate perfect atunci cand le porti prin marile orase, pe plajele insorite sau prin padurile verzi de pe munte. De aceea, impreuna cu prietenii nostri de la PHILIPS Romania, ne-am gandit sa-ti oferim un nou concurs, cu premii de exceptie, care sa aduca cel mai bun “look” atat doamnele cat si domnilor calatori. E vorba despre un epilator Philips SatinPerfect HP6581 (pentru doamne) si un Philips Styleshaver (pentru domni), aparatul care tunde, rade si stilizeaza barba.

Philips SatinPerfect HP6581

epilator1

Discurile ceramice ale epilatorului Philips reduc iritatiile si indeparteaza chiar si cele mai fine fire de par, protejandu-ti in acelasi timp pielea. Epilatorul este wet&dry, il poti folosi sub dus, durerea fiind redusa semnificativ. Capul lat al noului epilator indeparteaza mai mult par dintr-o singura miscare, pentru rezultate rapide, imediate si confortabile.

Designul si noua tehnologie a epilatorului SatinPerfect se bazeaza pe sistemul unic Skin Perfect, care indeparteaza eficient firele de par, actionand la fel de bine si asupra firelor subtiri si scurte, in timp ce protejeaza pielea. SatinPerfect permite o epilare excelenta in numai cateva minute, dispunand de un sistem umed si uscat, ce permite utilizarea epilatorului sub dus.

Philips Styleshaver

shaver1

Fii regele junglei urbane si imblanzeste-ti fiecare fir de par de pe fata! Orice stil iti este la indemana, cu noul Philips Styleshaver, ”gadget-ul 2 in 1” care tunde si stilizeaza cu un capat si rade cu celalalt capat. Philips Styleshaver are la un capat o masina de tuns si un dispozitiv de tundere de precizie, iar la celalat capat un aparat de ras cu folie dubla. Totul intr-un singur aparat, astfel ca nu mai este nevoie de seturi intregi de instrumente, pentru ca, cu acest unic aparat iti modelezi barba, obtii un aspect de nebarbierit de 3 zile sau un barbierit complet, chiar si in cazul barbilor dificile.

Detaliile concursului:

Ce castigi:

Se castiga, prin tragere la sorti, doua premii: un epilator Philips SatinPerfect HP6581 si un Philips StyleShaver.

Ce trebuie sa faci:

  1. Completezi formularul, raspunzand corect la intrebarea din el ()
  2. Dai Like (Imi place) la pagina Facebook a TukTuk SI la pagina Facebook Philips Personal Care
  3. Faci SHARE articolului cu concursul, apasand pe butonul de Share This –> Facebook din josul acestei pagini.

Durata concursului:

Concursul se desfasoara in perioada 19 iulie – 19 august. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti in data de 20 august iar numele lor vor fi publicate in aceasta pagina si pe pagina Facebook TukTuk.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: