Carti, Reviste • Tablete • Trageri la sorti

Concurs: Castiga un e-book reader sau un pachet cu 3 carti!

Adăugat de concursoman în data de 2013.11.15 • 2086 vizualizări

Concurs: Castiga un e-book reader sau un pachet cu 3 carti!

Te așteptăm într-o călătorie magică în lumea cărților în care poți câștiga e-book readere și cele mai frumoase cărți! 
Suntem mândri că și în 2013 continuăm tradiționalul parteneriat cu Târgul Gaudeamus! Haideți să vedem cum vă descurcați pe harta cărților.

Tombola se desfăşoară în perioada 14 noiembrie 2013, ora 12.00 – 24 noiembrie 2013, ora 23.59, inclusiv, pe pagina oficială de Facebook Dacia România. 
Tombola constă în identificarea unei opere literare celebre, asociată unei destinaţii de pe o hartă imaginară. 

  • Pentru a putea participa la concurs, fiecare user trebuie să dea Like în prealabil paginii de Facebook Dacia. Cei care sunt deja fani Dacia pe Facebook, nu trebuie să repete această operaţiune. 
  • În aplicaţie vor rula pe rând şi aleatoriu mai multe trasee cu câte 10 (zece) întrebări, fiecare întrebare având 3 (trei) variante de răspuns, dintre care 1 (un) răspuns este corect, iar 2 (două) răspunsuri sunt greşite. Utilizatorul trebuie să bifeze răspunsul pe care îl consideră corect. Dacă a răspuns corect va primi mesajul “Felicitări! Ai răspuns corect!” şi i se va afişa următoarea întrebare. Dacă a răspuns greşit, va primi mesajul “Răspunsul tău este incorect. Reîncepe călătoria şi poţi câştiga prin tragere la sorţi unul din premiile puse în joc!” şi va avea posibilitatea să reia traseul. 
  • Pentru a putea participa la tombola, utilizatorii care accesează aplicaţia de concurs trebuie să răspundă corect la zece (10) întrebări consecutive. 
  • Dacă utilizatorul răspunde corect la 10 (zece) întrebări consecutive din oricare din cele 3 trasee distincte va primi un mesaj prin care este informat că se poate înscrie la tragerea la sorţi prin completarea unui formular cu nume, prenume, localitate, judeţ, număr de telefon şi adresa de e-mail. 
  • Dacă utilizatorul răspunde greşit la o întrebare, răspunsurile corecte anterioare se anulează, condiţia fiind să existe 10 răspunsuri corecte consecutive. Fiecare utilizator beneficiază astfel de un număr nelimitat de şanse pentru a răspunde corect la 10 întrebări consecutive. 

Câştigătorii vor fi desemnaţi printr-o tragere la sorţi electronică, ce va avea loc luni, 25 noiembrie 2013, ora 14:00. Numele câştigătorilor vor fi publicate pe www.facebook.com/DaciaRomania cel mai târziu în dată de 26 noiembrie 2013. 

Un utilizator are şanse nelimitate de a participa la tombola (pe baza datelor de identificare din profilul său de Facebook şi a datelor pe care le furnizează când se înscrie la tombola). 

Premiile: 
În urma tragerii la sorţi se vor acorda 12 (doisprezece) premii

  • 2 premii constând în câte un E-book reader Trekstor 3.0 
  • 10 premii constând în câte un pachet cu 3 cărţi fiecare. 

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS