Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un desfacator sticle, o luminare in suport ceramic sau 2 boluri din portelan si o tavita din inox!

Concurs: Castiga un desfacator sticle, o luminare in suport ceramic sau 2 boluri din portelan si o tavita din inox!

HOMEYCOMBRO-27-09-2013N Sute de premii in luna septembrie de la Homeycomb!Homeycomb te invita sa iti faci cont si sa primesti unul dintre premiile zilnice din luna septembrie.

Ce trebuie sa faci:

  1. Da un SHARE la aceasta postare (click pe butonul Share): Share
  2. Inscrie-te in Clubul de Shopping Homeycomb
  3. Aboneaza-te la Promotii

abon

INSCRIE-TE ACUM!

Ce poti castiga azi (27.09.2013):

  • Lumanare in suport ceramic, cu cinci fitile. Rasteli reprezinta un nume de referinta in sectorul deco in ceea ce priveste designul belgian. Candele, lumanari sau vaze decorative, toate sunt create pentru a impresiona si pentru a aduce o nota de eleganta spatiului dvs.
  • Desfacator sticle, Design Alan Wisnieski. Umbra a fost infiintata cu 31 ani in urma, cand un designer grafic cu numele Paul Rowan nu gasit un stor destul de potrivit pentru ferestrele apartamentului sau. Asa ca, a creat chiar el unul. Si multi au fost incantati! El a facut echipa cu prietenul sau, Les Mandelbaum ... si asa a luat fiinta Umbra. Numele 'Umbra'a fost inspirat de prima creatie si de la latinescul "umbra" ce inseamna umbra. Din acel moment, Umbra a crescut, devenind astazi un lider mondial al inovatiei, al designului modern, casual si accesibil.
  • 2 boluri din portelan si o tavita din inox ce pot fi folosite atat impreuna, cat si separat. Bolurile sunt ideale pentru sosuri, salata de fructe sau gustari. Obiect decorativ cu functionalitate multipla.
INSCRIE-TE ACUM!Regulamentul concursului il gasiti AICI.