101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
35
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un curs de machiaj profesional, in valoare de 370 euro, organizat de Scoala BEAUTY ONE!

   2013.08.23    1567

Concurs: Castiga un curs de machiaj profesional, in valoare de 370 euro, organizat de Scoala BEAUTY ONE!

machiaj2

 

[like_to_read]

BEAUTY ONE Scoala de Cosmetica si Machiaj Profesional a fost creata in anul 2007, din pasiunea doamnei doctor estetician Manuela Ravescu pentru frumusete si pentru aplicarea principiilor de medicina in domeniul esteticii.

Scoala de cosmetica Beauty One isi propune sa contribuie la cresterea ofertei de servicii de inalta calitate in domeniul esteticii din Romania, prin expertiza specialistilor si medicilor partneri asigurand educatia esteticienelor-eleve in spiritul principiilor medicale si estetice de profil, astfel incat femeile din Romania sa aiba acces la profesionisti in acest domeniu!

Echipamentele existente in scoala sunt de ultima generatie, iar corpul didactic ofera fiecarui cursant in parte atentia si pregatirea necesara pentru a dobandi competentele necesare practicarii acestei profesii.

Valorile Scolii de Cosmetica Beauty One asigura centrarea demersului educational in totalitate pe calitatea serviciilor ce vor fi oferite in viitor de catre eleve pacientelor lor, accesarea continuua a celor mai noi informatii si tehnologii din domeniu.

Cursul de machiaj profesional are o durata de 4 saptamani, iar la finalizare se elibereaza Certificat de Absolvire de la Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei in meseria de machior.

Veti invata despre:

 • Analiza si diagnosticul tipului de ten
 • Cunoasterea produselor profesionale de machiaj
 • Baza de machiaj
 • Structura fetei si machiajul corector
 • Colorimetrie si teoria luminii
 • Machiaj de zi
 • Machiaj transparent (nude)
 • Machiaj de seara
 • Machiaj foume sau smokey eyes
 • Machiaj glamour
 • Machiaj de mireasa

Pentru a participa la concurs completeaza campurile si raspunde la intrebarea “Ce durata are cursul de machiaj profesional”?

Concursul se incheie in data de 22.09.2013!

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]


PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.