Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un curs de automachiaj in valoare de 150 euro!

Concurs: Castiga un curs de automachiaj in valoare de 150 euro!

[like_to_read]

Vrei sa inveti cum sa realizezi singura un machiaj profesional? Vrei sa stii cum sa-ti evidentiezi calitatile si sa ascunzi defectele? Woman2Woman.ro si Scoala de Cosmetica si Machiaj Profesional Beauty One te invita la concurs si iti ofera sansa de a castiga un curs de automachiaj in valoare de 150 euro. Cursul se desfasoara pe parcursul a 5 sedinte si te va ajuta sa invati cum sa realizezi mai multe tipuri de machiaje si cum sa-ti ingrijesti tenul !

Cum participi:

Inscrie-te la concurs urmand cei 2 pasi de mai jos, pentru a castiga cursul de automachiaj in valoare de 150 euro:

Participare:

Perioada in care poti participa este 9 – 31 august 2013.

Participanta cu cel mai interesant raspuns va castiga premiul, constand intr-un curs de automachiaj in valoare de 150 euro.

Castigatoarea va fi anuntata in pagina de concurs, printr-un comentariu la acest articol, pe pagina de facebook a Woman2Woman.ro si Scolii de Cosmetica si Machiaj Profesional Beauty One, dar si pe adresa de e-mail pana la data de 5 septembrie 2013.

Prin inscrierea la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele furnizate la inregistrare sa fie procesate si utilizate de catre Woman2Woman.ro la trimiterea de noutati, oferte si promotii.

*Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa respecte cerintele

**Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa specifice datele exacte, valide si reale la logarea pentru postarea comentariului: nume si adresa de e-mail (aceeasi adresa de e-mail folosita la abonarea pentru newsletter-ul Woman2Woman.ro). Castigatoarea va fi contactata prin e-mail si va primi pe adresa de e-mail furnizata la logare/abonare instructiunile necesare pentru a putea intra in posesia premiului castigat.

***Participantii cu raspunsuri copiate sau postate anterior pe alte site-uri pot fi descalificati.

****Castigatorii trebuie sa raspunda la mail-ul de anuntare a castigarii premiului in maxim 48 de ore de la data trimiterii acestuia. In caz contrar, pot pierde dreptul de a castiga premiul, acesta revenind unui alt participant.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]