98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
13
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un curs "Leadership ca Atitudine"!

   2012.09.25    1269

Concurs: Castiga un curs "Leadership ca Atitudine"!

Castiga un curs In perioada 24-30 septembrie poti castiga un curs " Leadership ca Atitudine " oferit de EVOLUTIV Consultants Network si Catalog-Cursuri! Cum partici la concurs ? Dai like paginii nostre de facebook -http://www.facebook.com/catalog.de.cursuri Te abonezi la newsletter - http://catalog-cursuri.ro/Newsletter.html Ne spui, sub forma de comentariu,  de ce ai vrea sa participi la acest curs, cu ce te ajuta si ce asteptari ai. Desemnarea castigatorilor Se va face de catre EVOLUTIV Consultants Network, cu validarea Catalog-Cursuri privind  indeplinirea primelor 2 conditii de participare. Anuntarea castigatorilor se va face pe pagina de Facebook si in pagina de concurs pe data de 1 octombrie. Curs " Leadership ca Atitudine ", 12-14 octombrie 2012, Hotel Ursuletul****, Predeal Temele acoperite de curs vor fi: Sectiunea 1: Fii proactiv Contribuie activ la crearea mediului de lucru pe care ti-l doresti. Incurajeaza initiativa personala, aprecierea propunerilor valoroase si schimbarea: Ce face ca o organizatie să fie de succes? Tensiunea creatoare: viziune versus realitate, Pozitionarea fata de schimbare: oamenii au propria alegere, Perceperea holistica a realitatii, platforma pentru schimbări eficace. Sectiunea 2: Fii responsabil Condu echipe care adauga valoare si/sau fac economii pentru organizatie: Trecerea de la interesul propriu la responsabilitatea proprie? Oamenii lucreaza impreuna daca descopera ce au în comun, Increderea, numitorul comun al spiritului de echipa, Oamenii se dezvolta prin conexiunile cu ceilalti, Alege stilul potrivit pentru ca oamenii sa te urmeze. Sectiunea 3: Fii un exemplu Motiveaza-i si inspira-i pe ceilalti membri ai echipei Echilibrul specialist-manager-lider, Oamenii cauta valoare, cauta un sens, Atitudinea pozitiva: pune lucrurile in miscare! Ascultarea dincolo de cuvinte este moneda valorizarii capitalului uman, Liderii isi construiesc propria identitate. Mai multe detalii despre curs gasiti pe site-ul EVOLUTIV Consultants Network ! Spune de ce vrei sa participi la acest curs si il poti castiga! PARTICIPA LA CONCURS!

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.