Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un cupon de cumparaturi in valoare de 150 lei!

Concurs: Castiga un cupon de cumparaturi in valoare de 150 lei!

Creeaza propria ta lista de cumparaturi si poti castiga un cupon in valoare de 150 de lei. Usor si rapid, actualizeaza lista de fiecare data cand iti amintesti ca ai ramas fara unul din produsele preferate!

Această promoţie se desfăşoară in perioada 3 Septembrie 2013, ora 16.00 – 18 Septembrie 2013, ora 16.00 prin intermediul paginii de Facebook Carrefour Romania (https://www.facebook.com/CarrefourR).

Mecanismul promoţiei:

Pentru a se inscrie in campanie, doritorii trebuie sa participe la un concurs. Pentru a particia la concurs este necesara îndeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  • Inscrierea sa se faca exclusiv in perioada concursului
  • Participantul sa fie sau sa devina „Fan” al paginii Carrefour Romania
  • Participantul sa acceseze aplicaţia „Lista de rechzite” pe pagina Carrefour Romania, cel putin odata,sa creeze o lista de cumparaturi pe care sa o salveze, printeze, trimite pe email sau distribuie pe Facebook. Aceste actiuni se pot face in perioada 3 Septembrie 2013, ora 16.00 – 18 Septembrie 2013, ora 16.00 prin intermediul paginii de Facebook Carrefour Romania
  • Un participant poate să creeze cate liste de cumparaturi personalizate dorește.
  • Pentru a intra in extragerea la sorti a premiilor fiecare participant trebuie sa desfasoara una din interactiunile: salvare, distribuire pe Facebook, printare, trimitere pe e-mail.

In cadrul prezentei promotii se vor oferi urmatoarele premii, astfel :

In urma salvarii, distribuirii, printarii listei de cumparaturi sau trimiterii prin e-mail, participantul va fi inscris automat in tragerea la sorti. Fiecare lista de cumparaturi personalizata salvata, distribuita, printata sau trimisa prin e-mail reprezinta o sansa in plus la tragerea la sorti. Un participant nu poate câştiga mai mult de un premiu, constând intr-un un cupon de cumparaturi in valoare de 150 lei, indiferent de cate liste personalizate a încărcat pe site.

In aceasta categorie de premii se vor acorda in total 5 cupoane de cumparaturi, in valoare totala de 750 LEI, TVA inclus.

Castigătorul va fi anuntat telefonic in termen de 5 zile lucratoare de la extragere, de către reprezentantii Carrefour Romania şi va putea să îşi ridice premiul la data si în locatia convenita , pe baza actului de identitate prezentat in original.

PARTICIPA LA CONCURS!