108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
12
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un costum de baie in tendinte de la DivaDress!

   2013.06.07    1420

Concurs: Castiga un costum de baie in tendinte de la DivaDress!

[like_to_read]

Dupa cum vechii nostri prieteni s-au obisnuit deja, Ghidul Femeii, revista destinata tuturor femeilor moderne si DivaDress.ro, magazinul online ideal pentru orice femeile la moda, cu produse de calitate maxima la preturi minime, lanseaza un nou concurs. Este in acelasi timp si o provocare, pentru ca va ofera posibilitatea de a castiga, la alegere, unul dintre cele trei costume de baie din ultima colectie pe 2013 din fotografia de mai jos.

Perioada de desfasurare: 07.06.2013 - 15.06.2013

Premiul este unul din costumele de baie din fotografie, la alegere, oferit de DivaDress.ro, sponsorul concursului si magazinul online care va poate satisface orice exigente vestimentare.

Conditii de participare (toate conditiile sunt obligatorii):

  1. Sa dati Like/Imi place si Share/Distribuie acestei fotografii si paginii de facebook Ghidul Femeii.
  2. Sa dati Like/Imi place sponsorului concursului, DivaDress.ro (http://www.divadress.ro/).
  3. Sa precizati la rubrica comentarii, la articolul din revista, pe care dintre cele trei modele de costum de baie din fotografia de mai sus il preferati: rosu, alb sau negru (http://www.ghidulfemeii.ro/concursuri/4552-castiga-un-costum-de-baie-in-tendinte-de-la-divadress).

Specificatii suplimentare:

Castigatorul va fi selectat prin tragere la sorti si va fi afisat pe data de 15.06.2013 atat in articolul din revista, cat si pe pagina de facebook Ghidul Femeii. Imediat ce va trimite adresa exacta si masurile pe adresa de email ghidulfemeii@yahoo.com, va fi contactat telefonic si i se va trimite cadoul prin Posta Romana.

[/like_to_read]

PARTICIPA LA CONCURS!

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.