101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
28
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un costum de baie ca-n vise!

   2013.06.07    1559

Concurs: Castiga un costum de baie ca-n vise!

[like_to_read] E vară și îți faci planuri de concediu – din care sejurul la mare nu lipsește, cu siguranță. Și, ca în fiecare an, îți faci griji în legătură cu costumul de baie. Nu-ți mai bate capul! Poți acum câștiga costumul viselor tale! În perioada 21 mai - 31 august 2013, competiția “Vara Activia” te ajută să găsești - și să câștigi - costumul de baie favorit. Cum? Trebuie să parcurgi următorii pași simpli:
  1. Răcorește-te cu oricare dintre variantele Activia de Băut: natur, cu fructe, sau noile sortimente Activia Light de Băut cu zmeură sau cu ananas și mandarină.
  2. Creează-ți propriul costum de baie în aplicația de pe pagina de Facebook Activia - mai exact, alege un top și combină-l cu un slip, în funcție de silueta și preferințele tale
  3. Deschide-ți cont prin înscrierea codului de bon fiscal în aplicația de Facebook de pe pagina Activia.
  4. Zilnic, prin tragere la sorți, un costum de baie sloggi, marca Triumph, poate fi al tău.
Cu cât cumperi mai multe produse și introduci mai multe coduri, cu atât ai mai multe șanse. Și încă o veste bună: pentru fiecare 30 produse înscrise în aplicație, câștigi un premiu de vară garantat. Mai multe detalii despre competiție găsești pe www.activia.ro sau pe pagina de Facebook Activia. PARTICIPA LA CONCURS! [/like_to_read]

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.