101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
30
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un cos de produse oferite de Econatura, un set de sarbatori de la Teka sau o tava ceramica termorezistenta!

   2011.12.25    1284

GĂTEŞTI CU DRAG DE SĂRBĂTORI ŞI CÂŞTIGI!
Găteşti cu drag de sărbători şi câştigi!
Dacă în fiecare an de Crăciun îi răsfeți pe cei dragi cu mâncăruri speciale, e timpul să iti faci rețetele celebre!
Participă la concursul nostru, gătește cu drag și câștigă premiile puse în joc, iar masa ta de Sărbători va fi mai îmbelșugată! Iată ce trebuie să faci:
  •      Alege rețeta care îți iese de fiecare dată cel mai bine și care e nelipsită de la masa ta de Crăciun.
  •       Înscrie rețeta în formularul de concurs.
Pentru că e specială, înseamnă că toți cei dragi o apreciază! Așadar trimite rețetă de pe unica.ro, prietenilor tăi. Adună cât mai multe like-uri și comentarii pentru că rețeta ta să aibă cele mai mari șanse de câștig.

  PARTICIPA LA CONCURS!

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.