101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
33
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un cos de bunatati oferit de nosugarshop!

   2013.12.03  Diverse,Trageri la sorti  1669

In noaptea de 5 spre 6 decembrie, Mos Nicolae trece pe la geamurile caselor si verifica fiecare copil, bucurandu-i pe cei cuminti, daruindu-le multe bunatati si pedepsindu-i pe cei neascultatori, lasandu-le in ghetute cate o nuielusa.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Pregateste-ti ghetutele inca de pe acum si participa la concursul “Castiga un cos de bunatati oferit de nosugarshop.ro!”

Ce trebuie sa faci:

Da like paginii de facebook nosugarshop.ro si raspunde prin link la intrebarea “Ce indulcitori naturali (lichid sau pudra) exista pentru inlocuirea sanatoasa a zaharului din alimentatie?” Raspunsul poate fi gasit pe www.nosugarshop.ro.

La sfarsit, nu uita sa dai like si share paginii de concurs bebelu.ro.

Perioada de desfasurare: 01 decembrie 2013 – 5 decembrie 2013.

De Mos Nicolae (6 decembrie 2013) extragem castigatorul.

Castigatorul va fi anuntat pe site, iar sponsorul concursului il va contacta in termen de 5 zile, pentru a intra in posesia cosului cu bunatati.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuriNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.