Concurs: Castiga un cos cu conserve sanatoase si o tava de chec din silicon!

Adăugat de concursoman în data de 2012.02.11 • 1521 vizualizări

Concurs: Castiga un cos cu conserve sanatoase si o tava de chec din silicon!
Fiindca e luna iubirii si cu totii suntem rasfatati, eu va rasfat pe voi , cititorii mei, cu un concurs minunat, sponsorizat de Sun Food. Despre Sun Food am de zis numai de bine : pe o piata ce abunda de E-uri si fel de fel de aditivi alimentari ei vin in intampinarea clientului cu o gama de conserve naturale 100%, la niste preturi ce sfideaza orice concurenta !
Toate conservele Sun Food sunt preparate dupa metode cat mai traditionale cu putinta si nu contin nici un fel de aditivi alimentari putand fi introduse fara nici un fel de probleme chiar si in alimentatia copiilor.
Un alt avantaj este ca puteti avea aceste conserve direct la voi acasa comandandu-le direct din shop-ul online la preturi mai mici chiar decat cele cu care le gasiti pe piata.
Ei bine Sun Food ofera cititorilor Caietului cu Retete un premiu minunat compus dintr-un cos cu conserve sanatoase si o tava de chec din silicon.
Ce trebuie sa faceti voi ?
  1. Sa dati like la pagina oficiala Sun Food aici .
  2. Sa dati like la pagina Caietului cu Retete aici
  3. Sa postati pe pagina voastra de facebook link catre conserva voastra preferata Sun Food din shop-ul online cu comentariu "I love Sun Food" cu tag pe numele Sun Food (acest lucru este posibil doar daca ati dat like la pagina)
  4. Lasati apoi un comentariu la aceasta postare in care sa precizati numele cu care ati dat like pe facebook , link-ul catre share-ul cu conserva preferata si adresa de mail ca sa va pot contacta in caz ca sunteti castigator.
Regulile zic eu sunt destul de simple,aveti grija sa parcurgeti toti pasii pentru a nu fi descalificati. Nu voi raspunde comentariilor , insa daca aveti nelamuriri puteti sa imi trimiteti un mail la office@caietulcuretete.com Concursul incepe astazi 8 februarie si se incheie de Dragobete , 24 februarie la orele 24.00. Orice comentariu primit dupa acea ora nu va mai fi luat in considerare. Castigatorul va fi ales cu ajutorul random.org si va fi anuntat in maxim 24 ore de la incheierea concursului. PARTICIPA LA CONCURS!

(P): Câștigă un smartphone Samsung Galaxy S9!


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: