101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
36
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un cort haios sau accesorii cu personajele tale PrePay preferate!

   2013.07.17    2076

Concurs: Castiga un cort haios sau accesorii cu personajele tale PrePay preferate!

[like_to_read]

Surprize de colectie

Reîncarcă-ţi cartela PrePay cu minim 5 euro credit până la 31 octombrie şi, la fiecare reîncărcare, primeşti cadou un magnet cu Millidge sau Doig. Strânge toţi cei 6 magneţi şi poţi câştiga un cort haios sau accesorii cu personajele tale PrePay preferate. Oferta este valabilă în orice Orange shop.

Reîncarcă şi colecţionează cei 6 magneţi cu Millidge şi Doig

ce trebuie sa faci?

 • pasul 1: reîncarcă-ţi cartela PrePay în Orange shop cu minim 5 euro credit sau direct cu o opţiune PrePay de minim 5 euro credit şi primeşti pe loc un magnet surpriză cu Millidge sau Doig
 • pasul 2: trimite un SMS gratuit cu textul COLECTIE la 321 şi, după ce reîncarci de 6 ori, intri automat în tragerea la sorţi finală pentru premii haioase cu Millidge şi Doig
 • pasul 3: Dacă ai dubluri, distrează-te făcând schimburi de magneţi cu prietenii. Iar din august, vei putea să faci schimb şi cu alţi colecţionari, chiar în această pagină.
 • pasul 4: strânge întreaga colecţie de magneţi cu Millidge şi Doig. Doar atunci, te vei putea numi un adevărat colecţionar.

Premii pentru adevăraţii colecţionari:

 • 6 corturi cu Millidge şi Doig
 • 6 seturi de accesorii cu Millidge şi Doig, fiecare compus din:
  • 1 jucărie din pluş Millidge
  • 1 jucărie din pluş Doig
  • 1 set de căni Millidge & Doig
  • 1 geantă de umăr Millidge & Doig

Cele 12 premii se vor acorda prin tragere la sorţi pe 14 noiembrie 2013, conform condiţiilor din regulament. Poţi primi un magnet cadou la reîncărcare şi prin promoţiile organizate de Orange pe litoral.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]


PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.