Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-02-08. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un city break la Praga!

Campania “TE ABONEZI LA ROMBIZ SI CASTIGI PREMII, EDITIA 2” se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei incepand cu 22 ianuarie 2014 pana pe 7 februarie 2014 ora 12:00.

Pentru a participa la Campania “TE ABONEZI LA ROMBIZ SI CASTIGI PREMII, EDITIA 2”, orice persoana interesata trebuie sa se aboneze la Newsletter-­ele Rombiz si Happy Tour prin oricare dintre modalitatile de abonare existente si sa devina fanul paginii www.facebook.com/RombizShop, incepand cu 22 ianuarie 2014 pana pe 7 februarie 2014.

Participantul la concurs va primi cate un cod de participare pentru fiecare din urmatoarele actiuni:

  • a) like pagina www.facebook.com/RombizShop si abonare la newsletter-­‐ul Rombiz si Happy Tour; si/sau
  • b) achizitie de produse de pe site in valoare minima de 100 lei (ex. la o achizitie de produse de pe site in valoare de 687 de lei, acesta va primi 6 coduri de participare)

Un participant poate primi un numar maxim de 25 coduri de participare, din care 24 dintre ele sunt in urma achizitiei de pe site. Achizitia de produse nu este conditie obligatorie pentru participarea la concurs dar sporeste sansele participantului de a deveni castigator al premiului pus la dispozitie.

Pentru a se abona la newsletter-­‐ele Rombiz si Happy Tour, Participantul trebuie sa inscrie o adresa de e-­‐mail valida si numele sau real, folosind oricare dintre modalitatile de abonare existente. Fiecare adresa de e‐mail inscrisa va primi un id de abonare de tip cod de participare, care este un cod alphanumeric unic. O singura adresa de e‐mail poate primi cel mult un cod de participare;

Premiile Campaniei sunt:

  • 1 (un) pachet City Break la Praga pentru doua persoane, in perioada 14.02-­‐18.02.2014 (Valentine’s Day), 4 nopti cazare la Hotel  de 4 Stele, mic dejun inclus, bilet avion dus-­‐intors asigurat de compania CSA Bucuresti – Praga –  Bucuresti.