Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un city break la Londra si premii saptamanale!

Concurs: Castiga un city break la Londra si premii saptamanale!

Castiga cu cardul ZEBRAPAY VISA un city break la Londra si premii saptamanale.ZebraPay lanseaza luni, 27 mai 2013, promotia “Castiga cu Cardul ZebraPay VISA”. Participantii la promotie pot castiga premii saptamanale in valoare de pana la 4000 lei sau chiar marele premiu un CITY BREAK la Londra pentru 2 persoane.Foloseste simplu si rapid Cardul ZebraPayVISA in perioada 27 mai 2013 - 21 iulie 2013, iar noi te premiem cu un City Break la Londra si cu 5 vouchere a cate 100 RON, saptamanal.Unde poti folosi Cardul ZebraPay VISA?
  • La terminalele ZebraPay, pentru a plati servicile pe care doresti sa le achizitionezi sau pentru alimentarea Cardului ZebraPay VISA.
  • La comerciantii ce accepta plata cu cardul VISA. Fie ca iti faci cumparaturile la supermarket, fie ca accesezi site-urile preferate, poti utiliza Cardul ZebraPay VISA in cele mai sigure conditii.
Nu ai Card ZebraPay VISA?Solicita ACUM unul la marketing@zebrapay.ro si noi iti emitem GRATUIT cardul, exact la timp sa prinzi premiile saptamanel si poate chiar excursia la Londra!Pentru detalii citeste Regulamentul complet al promotiei.