Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un city break de doua nopti cu mese incluse, pentru doua persoane, intr-o locatie de lux!

Concurs: Castiga un city break de doua nopti cu mese incluse, pentru doua persoane, intr-o locatie de lux!

[like_to_read]

Lasa un comentariu cu obiectivul turistic pe care vrei sa il vizitezi in orasul de pe Cris si poti castiga un city break de doua nopti cu mese incluse, pentru doua persoane, intr-o locatie de lux – Hotel Astoria Oradea.

Concursul se adreseaza fanilor paginii Facebook Astoria Oradea care au varsta peste 18 ani.

Ce trebuie sa faci:

  • Lasa un comentariu cu obiectivul turistic pe care vrei sa il vizitezi in orasul de pe Cris. (Este permisa o singura postare.)

Promotia se incheie la ora 23:59 marti 24 septembrie 2013, dupa care se va trece la alegerea castigatorului. Intrarile primite dupa aceasta data nu sunt luate in considerare.

Castigatorul va fi ales cu ajutorul random.org din lista completa a intrarilor.

  • Premiul este un city break in Hotelul Astoria Oradea pentru doua persoane, incluzand si trei mese pe zi. Castigatorul va primi un pahar de sampanie la sosire, bauturi gratis in minibarul din camera, acces liber la internet si un program cu sugestii privind itinerariul vizitarii orasului. Week-endul va fi rezervat de catre castigator pana in data de 15 octombrie 2013. Va trebui sa fie un week-end dinaintea datei de 30 noiembrie 2013.

Castigatorul va fi anuntat printr-o postare in pagina de Facebook Astoria Oradea, iar premiul trebuie revendicat in cel mult 7 zile de la data postarii vizualului cu numele sau. Daca acesta nu raspunde in limita celor 7 zile, premiul va fi oferit intr-un alt concurs.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]