Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un cec in valoare de 3.500 EURO, un tricou original Echipa Nationala, o minge de fotbal sau o sapca!

Concurs: Castiga un cec in valoare de 3.500 EURO, un tricou original Echipa Nationala, o minge de fotbal sau o sapca!

Campania va dura pana la 10.09.2013. Se pot inscrie in vederea participarii la Campanie numai persoanele fizice cetateni romani („Participantii”) cu domiciliul in Romania si care, la data inscrierii, au implinit varsta de 18 ani.

Premiile Concursului:

Premiile acordate in cadrul Campaniei “Sustine Tricolorii!” sunt urmatoarele:

  • 48 de premii, fiecare constand intr-un tricou original Echipa Nationala
  • 48 de premii, fiecare constand intr-o mingie de fotbal
  • 80 de premii, fiecare constand intr-o sapca
  • Premiul cel mare: un cec in valoare de 3500 EURO. Valoarea premiului va fi calculat la cursul BNR din ziua transferului.

Mecanismul desfasurarii Campaniei:

Campania „Sustine Tricolorii!” se va desfasura in doua etape. Prima etapa cea de informare, in cadrul careia se vor acorda premii constand in bilete la meciul Romania – Ungaria din 06.09.2013 si [EXPIRAT], cea de a doua etapa incadrul careia se vor acorda premii mici constand in tricouri, mingii, sepci si premiul cel mare constand in 3500 EURO.

Cea de a doua etapa a campaniei se va desfasura pe pagina de Facebook a Organizatorului, https://www.facebook.com/ CityInsurance, in perioada 6 septembrie 2013, ora 21.00 – 09 septembrie 2013, ora 21.00

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la Concurs este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  1. Participantul trebuie sa aiba drept de participare la concurs
  2. Inscrierea se va face exclusiv in perioada Concursului (06 septembrie - 09 septembrie 2013)
  3. Participantul trebuie sa isi creeze cont sau sa se logheze pe www.facebook.com (in cazul in care au deja cont de utilizator)
  4. Sa dea „Accept” si sa acceseze aplicatia concursului pentru meciul Romania – Ungaria de pe www.facebook.com https://www.facebook.com/CityInsurance, si sa dea „Like” acestei pagini.

Pentru a se inscrie in Concurs, Participantul trebuie sa incarce una sau mai multe poze facute la meciul Romania – Ungaria jucat in data de 06.09.2013. Participantul poate face acest lucru apasand butonul de „Incarca fotografie”.

Pentru a putea vota, utilizatorii trebuie sa dea „Accept” aplicatiei, iar apoi sa apese butonul „Voteaza”. Utilizatorii care voteaza se pot inscrie la randul lor in concurs, o pot face fara a mai da inca o data „Accept” aplicatiei. Acestia trebuie doar sa intre in aplicatie si sa incarce poza lor de la meciul Romania-Ungaria.

Un participant unic se poate inscrie de mai multe ori in concurs pe pagina de Facebook City Insurance cu mai multe poze si poate sa castige cate un singur premiu mic cu fiecare poza. Dupa fiecare runda de concurs pentru premiile mici, la fiecare 9 ore, poza castigatoare iese din competitia pentru castigarea altor premii mici, dar ramane in competitie pentru castigarea premiului cel mare. Un participant unic poate castiga atat mai multe premii mici (atat timp cat pozele sunt diferite), cat si premiul mare.

Poza trebuie sa ii apartina participantului, nu trebuie sa incalce drepturile de autor, nu trebuie sa fie licentioasa, obscena, pornografica, calomnioasa, politica, discriminatorie, sau sa instige la violenta. De asemenea, materialele inscrise in campanie trebuie sa fie conforme cu tema data de Organizator, acesta rezervandu-si dreptul de a nu posta/valida/permite inscrierea materialelor ce nu respecta prevederile prezentei campanii.

La fiecare 9 ore, se va realiza un clasament al celor mai votate poze. Astfel, la fiecare 9 ore, se vor acorda 22 de premii astfel: 6 tricouri, 6 mingii si 10 sepci. In cazul in care exista egalitate intre oricare dintre pozitiile din clasament ce determina schimbarea categoriei de premiu se va organiza o tragere la sorti pentru acordarea premiilor. (Ex. in clasamentul format, cei de pe pozitiile 5,6 si 7 au obtinut acelas numar de voturi. Dintre acestia se vor extrage doi castigatorii carora se vor acorda premiile constand in tricouri, iar celuilalt se va acorda mingia).

Pe parcusul celor 72 de ore de promotie, vor fi create 8 astfel de clasamente. Un user poate castiga mai multe premii, in acelas clasament sau clasamente diferite insa cu poze diferite. O poza poate fi declarata castigatoare o singura data.

Castigatorul marelui premiu in valoare de 3500 de euro va fi ales de catre un juriu format din Ovidiu Ioanitoaia – reprezentant Gazeta Sporturilor, Dani Otil – reprezentant Antena 1, Dan Capatos – reprezentant Antena 1 si Madalina Pop – reprezentant City Insurance. Juriul va selecta si 3 poze drept rezerva 1,2 si 3, in cazul in care poza desemnata castigatoare apartine unei persoane care nu poate fi validata de Organizator.

In procesul de selectie a castigatorului premiului cel mare, juriul va nota cu note de la 1 la 5 pozele inscrise in concurs. Imaginea care va acumula cele mai multe puncte va fi desemnata castigatoare.

Criterii de selectie:

  • Imaginile inscrise in concurs trebuie sa reprezinte cat mai bine spiritul Echipei Nationale
  • Participantii trebuie sa dea dovada de creativitate

PARTICIPA LA CONCURS!