Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un ceas original SEIKO 5!

Concurs: Castiga un ceas original SEIKO 5!

[like_to_read]

Da Like paginii WatchShop.ro, share paginii concursului, aboneaza-te la Newsletter si ai sansa sa castigi un ceas SEIKO 5 in valoare de 680 Lei! Concursul se desfasoara intre 6 August si 5 Septembrie 2013. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook a WatchShop.ro. Prin inscrierea la concurs este de acord sa te abonezi la Newsletterul WatchShop.ro.

DURATA: Perioada in care se va desfasura concursul Aboneaza-te la Newsletter si castiga un ceas Seiko 5”este intre 6 August si pana la data de  5 Septembrie, inclusiv.

PARTICIPANTI: La concursul  „Aboneaza-te la Newsletter si castiga un ceas Seiko 5 „ poate participa orice persoana fizica sau juridica, romana. La aceasta extragere participa cei care dau Like si Share paginii de Facebook WatchShop.ro si se inregistreaza in concurs, abonandu-se astfel la Newsletterul WatchShop.ro.

PREMIUL PROMOTIEI: il constituie un ceas original SEIKO 5 in valoare de 680 Lei.

MODALITATEA  DE ACORDARE A PREMIILOR: Premiul promotiei  „Aboneaza-te la Newsletter si castiga un ceas Seiko 5 „ se va acorda prin extragerea efectuata in data de 6 Septembrie si va fi predat castigatorului in termen de maxim 5 zile lucratoare de la extragere. Castigatorul va fi anuntat prin mail si Facebook.

WatchShop

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]