Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un ceas militar Military Royale!

Concurs: Castiga un ceas militar Military Royale!

Photo: Asa cum ne-am obisnuit fanii Facebook, lansam un nou concurs. De data aceasta punem la bataie un ceas militar Military Royale.  Pentru a te inscrie in concurs, tot ce ai de facut este sa:</p><p>1. Dai Like paginii Okazii-Shop.<br />2. Dai Share acestei postari. (astfel tinem evidenta celor inscrisi in concurs)<br />3. Lasi un comentariu. </p><p>Durata concursului: 04 septembrie 2012 - 1 octombrie 2012</p><p>Castigator va fi extras si anuntat public pe 1 Octombrie pe pagina noastra facebook.</p><p>Mult succes.</p><p>Pentru cei ce doresc sa achizitioneze acest ceas click aici :  http://www.okazii-shop.ro/cumpara/military-royale-model-11-3775442<br />Momentan avem rezervat acest ceas pentru concurs, pentru a comanda un ceas asemanator - va putem rezerva unul pe baza de precomanda. Detalii pe site.

Asa cum ne-am obisnuit fanii Facebook, lansam un nou concurs. De data aceasta punem la bataie un ceas militar Military Royale. Pentru a te inscrie in concurs, tot ce ai de facut este sa:
  1. Dai Like paginii Okazii-Shop.
  2. Dai Share acestei postari. (astfel tinem evidenta celor inscrisi in concurs)
  3. Lasi un comentariu.
Durata concursului: 04 septembrie 2012 - 1 octombrie 2012Castigator va fi extras si anuntat public pe 1 Octombrie pe pagina noastra facebook. PARTICIPA LA CONCURS!Pentru cei ce doresc sa achizitioneze acest ceas click aici : http://www.okazii-shop.ro/cumpara/military-royale-model-11-3775442 Momentan avem rezervat acest ceas pentru concurs, pentru a comanda un ceas asemanator - va putem rezerva unul pe baza de precomanda. Detalii pe site.