98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un ceas Swiss Legend sau un ceas Anne Klein de la MyCloset!

 admin  2013.11.28  Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti  1651

În secolul prezent, ne bucurăm de o mulţime de invenţii şi facilităţi la care înaintaşii noştri nici nu visau. Deşi viaţa noastră este mult mai uşoară şi reuşim să economisim timp cu ajutorul tehnicii, ne plângem mereu de lipsa lui.

Pentru că încă nu s-a inventat maşina care generează timp, putem încerca să îl folosim bine şi cu înţelepciune. Prin urmare, cuvântul de ordine este “organizare” şi primul accesoriu de care ai nevoie este, evident, un ceas.

Răspunde la întrebarea noastră “Care a fost cea mai tare experienţă de shopping pe care ai avut-o?”, iar noi vom premia cele mai frumoase două raspunsuri cu câte un ceas chic de la MyCloset.

Câştigă un ceas Swiss Legend sau un ceas Anne Klein şi fii sigură că nu vei mai pierde niciodată noţiunea timpului!

Mecanismul concursului:

  • Completeaza datele tale in formularul de mai jos
  • Confirmă abonarea la newsletterul nostru
  •  Raspunde sincer şi inspirat la intrebarea de concurs până pe 10 decembrie 2013 inclusiv

E simplu, participă şi tu!

ATENŢIE!  Pentru ca participarea ta la acest concurs să fie validă, este important să confirmi abonarea la newsletter-ul ONE.ro şi de pe adresa de e-mail pe care ai completat-o în formularul de participare. Dacă primeşti deja newsletter-ul nostru pe adresa cu care participi la concurs, nu mai e nevoie de această confirmare.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri concursuri onlineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.