Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-11-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un ceas Funny Kitten de la Forseti!
Woman2Woman.ro si Forseti.ro te invita, in perioada 18 – 30 noiembrie 2013, la concurs. Participa si tu la concurs, poti castiga un ceas Funny Kitten!

 

Premiu:

  • Un ceas Funny Kitten

Cum participi:

Iata ce trebuie sa faci pentru a castiga premiul:

  • Da like paginii de facebook a Forseti.ro
  • Raspunde la intrebarea “La ce tinuta ai asorta ceasul Funny Kitten?“, printr-un comentariu la acest articol.

Cel mai interesant raspuns castiga premiul din concurs (daca sunt intrunite conditiile de participare de mai jos).

Participare:

Perioada in care poti participa este 18 – 30 noiembrie 2013 .

Castigatoarea va fi anuntata in pagina de concurs, printr-un comentariu la acest articol, pe pagina de facebook a Woman2Woman.ro, dar si pe adresa de e-mail pana la data de 5 decembrie 2013.

Prin inscrierea la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele furnizate la inregistrare sa fie procesate si utilizate de catre Woman2Woman.ro si Forseti.ro la trimiterea de noutati, oferte si promotii.

*Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa dea like paginii de facebook a Forseti.ro si sa raspunda la intrebarea concursului.

**Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa specifice datele exacte, valide si reale la logarea pentru postarea comentariului: nume si adresa de e-mail. Castigatoarea va fi contactata prin e-mail si va primi pe adresa de e-mail furnizata la logare instructiunile necesare pentru a putea intra in posesia premiului castigat.

***Participantii cu raspunsuri copiate sau postate anterior pe alte site-uri pot fi descalificati.

****Castigatoarea trebuie sa raspunda la mail-ul de anuntare a castigarii premiului in maxim 48 de ore de la data trimiterii acestuia. In caz contrar, poate pierde dreptul de a castiga premiul, acesta revenind unui alt participant.