98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
50
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un ceas Fossil barbatesc in valoare de 650 lei!

   2013.10.14  Diverse,Trageri la sorti  2021

Concurs: Castiga un ceas Fossil barbatesc in valoare de 650 lei!

Da Like paginii de Facebook WatchShop.ro, aboneaza-te la Newsletterul WatchShop.ro si ai sansa sa castigi un ceas Fossil barbatesc in valoare de 650 lei

Perioada in care se va desfasura promotia " Aboneaza-te la Newsletterul WatchShop.ro si castiga un ceas Fossil in valoare de 650 Lei” este intre 05.10.2013 si pana la data de  04.11.2013, inclusiv.

La promotia" Aboneaza-te la Newsletterul WatchShop.ro si castiga un ceas Fossil in valoare de 650 Lei” poate participa orice persoana fizica sau juridica, romana. La aceasta extragere participa cei care dau Like paginii de Facebook WatchShop.ro si se inregistreaza in concurs.

PREMIUL PROMOTIEI il constituie un ceas Fossil Grant FS 4532 in valoare de 650 de lei.

Premiul promotiei " Aboneaza-te la Newsletterul WatchShop.ro si castiga un ceas Fossil in valoare de 650 Lei” se va acorda prin extragerea efectuata in data de 05.11.2013 si va fi predat castigatorului in termen de maxim 5 zile de la data la care va raspunde la mailul de informare. Castigatorii vor fi anuntati prin mail si Facebook. Tragerea la sorti se va face prin intermediul unui program pentru calculator si va fi inregistrata.  Castigatorii tombolei vor fi anuntati pe Facebook in cel mai scurt timp de la data efectuarii tragerii la sorti. Castigatorii premiului oferit prin tragere la sorti vor fi anuntati personal prin adresa de e-mail in maxim 3 zile lucratoare de la data organizarii tombolei. Daca in termen de 10 zile, castigatorii nu va raspund la e-mail organizatorului, se va efectua o noua extragere iar ciclul se repeta pana la validarea tuturor castigatorilor. In cazul in care castigatorii refuza premiile, se va face o noua extragere.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri castiga ceas newsletterNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.