Concurs: Castiga un carucior XS sau in fiecare saptamana un deviator de centura de siguranta auto pentru gravide!

Adăugat de concursoman în data de 2013.08.19 • 2327 vizualizări

Concurs: Castiga un carucior XS sau in fiecare saptamana un deviator de centura de siguranta auto pentru gravide!

Concurs: Castiga un carucior XS sau in fiecare saptamana un deviator de centura de siguranta auto pentru gravide!

La Campania promoţională ,,Castiga un carucior tip umbrela X-lander XS, si saptamanal un deviator centura de siguranta auto pentru gravide” pot participa persoanele, care îndeplinesc următoarele condiţii:

  • e persoană fizică rezidentă în România cu vârsta de peste 18 (optsprezece) ani
  • are un cont activ pe websiteul de socializare www.facebook.com
  • in momentul participarii datele de identificare trecute în formularul de înscriere sunt valide şi corecte.

Campania promoţională „Castiga un carucior tip umbrela X-lander XS, si saptamanal un deviator centura de siguranta auto pentru gravide” se desfăşoară pe parcursul a 31 zile, în perioada 20.08.2013 – 20.09.2013.

Premiul campaniei „Castiga un carucior tip umbrela X-lander XS, si saptamanal un deviator centura de siguranta auto pentru gravide” este un carucior pentru copii de tip umbrela, marca X-lander XS, si saptamanal se va extrage cate un castigator pentru cate 1 deviator de centura de siguranta auto pentru gravide marca First Smile.

În vederea înscrierii în Campania promoţională „ Castiga un carucior tip umbrela X-lander XS, si saptamanal un deviator centura de siguranta auto pentru gravide”, participanţii trebuie să acceseze pagina de Facebook PrimulZambet.ro, aflată la adresa https://www.facebook.com/primulzambet.ro/app_200328890006489 să dea Like pentru pagina de interes a organizatorului şi să completeze formularul de înregistrare în concurs (nume, adresa de e-mail, data naşterii, locaţia). Toate câmpurile sunt obligatoriu de completat în vederea înscrierii la Campania promoţională. Datele înregistrate vor fi stocate într-o bază de date cu ajutorul aplicaţiei de pentru platforma Facebook „Sweepstakes”. În urma completării datelor, participantul se va putea înregistra efectiv la campanie prin accesarea butonului „Participă” al formularului.

În cazul în care toate câmpurile au fost completate corect, participantului i se va afişa pe ecran următorul mesaj: „Felicitări! V-aţi înscris cu succes în concurs”.

Particpanţii pot opta pentru a avea mai multe şanse la tragerea la sorţi. Dacă se postează pe wall-ul personal al Particiantului mesajul prestabilit de organizator, referitor la campania publicitară va primi 3 şanse în plus. Acest lucru se poate realiza prin intermediul butonului prestabilit pe pagina de confirmarea participării în concurs. Participantul poate să aibă mai multe şanse invitându-i pritenii de pe Facebook, să participe la concursul organizatorului, prin butonul prestabilit pe pagina de confirmare a participării în concurs. Pentru invitaţia prietenilor va primi 2 şanse în plus. Contabilizarea şanselor se va face prin intermediul aplicaţiei securizate pentru platforma Facebook Sweepstakes.

Tragerea la sorţi a câştigătorului campaniei „Castiga un carucior tip umbrela X-lander XS, si saptamanal un deviator centura de siguranta auto pentru gravide” va avea loc in data de 21 septembrie 2013 ora 12, iar castigatorul deviatorului centurii de siguranta pentru gravide First Smile, extras saptamanal, va avea loc în datele de 29.08.2013, respectiv 5-12-19.09.2013  ora 12.00, prin intermediul aplicaţiei de concurs, aplicaţiei pe platforma Facebook Sweepstakes.

Câştigătorii vor fi anunţat atât prin e-mail, comunicarea realizându-se la adresa folosită în momentul înscrierii în concurs, cât şi prin afişarea numelui câştigătorului pe pagina de Facebook PrimulZambet.ro

Pentru validarea premiului, câştigătorii vor trebui să confirme datele de înscriere printr-un email, trimis de pe adresa de email cu care s-a înscris în concurs, urmând ca organizatorul să procedeze la confruntarea datelor şi validarea premiului.

PARTICIPA LA CONCURS!

+ Participa si la concursul: Castiga saptamanal un super carucior de 500 Euro!

provident.ro


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: