Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un carucior Chipolino Swift cu husa de ploaie!

Concurs: Castiga un carucior Chipolino Swift cu husa de ploaie!

[like_to_read]

Bebebliss si Chipolino te premiaza cu un super carucior Chipolino Swift. Cu un design modern, caruciorul Swift este dotat cu o serie de accesorii mai mult decat practice pentru orice mamica sau bebelus: suport picioare reglabil, tavita pentru parinte dar si pentru bebelus, spatar reglabil aproape de orizontala si husa de ploaie. Mai multe detalii despre acest carucior puteti gasi  AICI

 In functie de preferintele castigatorului, caruciorul poate fi roz au albastru.

Cum participi?

Nimic mai simplu. Urmeaza cei trei pasi de mai jos si cu un pic de noroc poti fi chiar tu castigatorul acestui practic carucior Chipolino. Concursul se desfasoara in perioada 01-14 Iulie 2013.

  1. Like paginii noastre de Facebook  www.facebook.com/Bebebliss.ro
  2. Click pe butonul Share/Distriubuie al bannerului de concurs astfel incat sa apara pe profilul tau personal. Nu uita sa ai setat profilul public astfel incat sa putem sa vedem postarea ta.
  3. Lasa un comentariu la bannerul concursului cu numele tau complet.

Gata!!! Esti inscris in concurs!

Drept de participare:

La acest concurs au dreptul sa participe toti parintii, viitorii parinti, bunici, matusi si asa mai departe. Totusi cei care folosesc conturi duplicate sau fantoma vor fi descalificati.

Castigatorii:

Premiul se va acorda prin tragere la sorti cu ajutorul siteului random.org. Anuntarea castigatorului va fi facuta ata pe blogul Bebebliss cat si pe Facebook. Premiul va fi trimis catre castigator pe cheltuiala organizatorului prin firma de curierat rapid. In cazul in care adresa de livrare este in afara razei de acoperire a curierului, premiul se va ridica de catre castigator din cel mai apropiat sediu al firmei de curierat.

Se va selecta alt castigator in cazul in care:

  •  nu indeplineste conditiile de participare la concurs
  • nu isi revendica premiul in termen de 10 zile dupa extragerea la sorti si anuntarea publica a castigatorului

Concursul se realizeaza conform Legii nr.677/2001 in ceea ce priveste protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor personale si utilizarea acestora intr-un anumit scop. Participarea la concurs presupune acordul participantilor in ceea ce priveste publicarea numelui si a imaginii in contul Facebook al organizatorului cat si pe blogul acestuia. Participatii inscrisi la concurs isi dau consimtamantul organizatorilor de a folosi datele personale pentru validarea si acordarea premiului.

Bebebliss va tine pumnii tuturor!!!

PARTICIPA LA CONCURS!

(* Mai avem un CONCURS, unde puteti castiga un super carucior in valoare de 500 EURO! Mai multe detalii AICI!)

[/like_to_read]