108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
10
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un card membership Dealicious in valoare de 297 Ron!

   2012.02.09    1767

Concursul este sponsorizat de Dealicious si consta intr-un Dealicious Beauty Card in valoare de 297 Ron!
Creat dupa un concept unic, Dealicious este o importanta initiativa menita sa vina in intampinarea celor care stiu sa aprecieze FRUMOSUL. De aceea partenerii acestui club sunt atent selectati, fiind cele mai importante nume din domeniul frumusetii. Dealicious este un club de Life Style ce iti ofera reduceri intre 60% si 80% la cele mai bune saloane de infrumusetare. In ce consta concursul: In josul acestei pagini avem o aplicatie de comentarii de la Facebook! Lasa un comentariu si spune-ne de ce iti doresti acest card! Apoi incepe sa aduni like-uri! Cine ajunge primul la like-ul nr.1000 castiga automat premiul. Castigatorul va fi contactat pe contul de pe care a comentat pentru a se valida premiul! PARTICIPA LA CONCURS!

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.