Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un card de fidelitate in valoare de 300 RON!

Concurs: Castiga un card de fidelitate in valoare de 300 RON!

kfc2

Concursul este organizat si se desfasoara in perioada 9 septembrie – 26 septembrie 2013, pe intreg teritoriul Romaniei, in spatiul virtual corespunzator website-ului accesibil la adresa www.facebook.com/KFC.Romania.

In Concurs are dreptul sa participe orice persoana fizica cu varsta minima de 14 ani impliniti la data inceperii concursului, care are domiciliul stabil sau resedinta in Romania. Prin inscrierea la acest concurs, persoanele cu varsta neimplinita de 18 ani garanteaza ca detin acordul parintilor de a participa in Concurs.

Mecanismul concursului:

Orice persoana care doreste sa se inscrie in Concurs poate participa fara a plati nicio taxa, in perioada 9 septembrie – 26 septembrie 2013.

Pentru a se inscrie, participantii trebuie sa respecte urmatoarele:

  1. Sa acceseze website-ul www.facebook.com/KFC.Romania
  2. Sa acceseze tab-ul de concurs „Lord of the Wings”.
  3. In perioada 9 septembrie – 26 septembrie, sa trimita o fotografie cu participantul tinand in mana o aripioara KFC pe adresa de mail [email protected] cu subiectul „Concurs Lord of the Wings”
  4. Fiecare participant poate participa numai o singura data la concurs.

Premiile:

Fiecare participant poate castiga un singur premiu. Premiile concursului constau intr-un card de fidelitate in valoare de 300 RON, oferit celor 3 castigatori, prin tragere la sorti.

Extragerea castigatorilor se va realiza saptamanal prin intermediul website-ului www.random.org, pana in ziua de vineri a fiecarei saptamani, din cadrul tuturor inscrierilor valide. Pe langa castigatorul corespondent fiecarei saptamani se vor extrage si 2 rezerve.

PARTICIPA LA CONCURS!