Concurs: Castiga un car-kit hands-free Bury Easy Touch!

Adăugat de concursoman în data de 2013.06.07 • 1370 vizualizări

Concurs: Castiga un car-kit hands-free Bury Easy Touch!

Concurs: Castiga un car-kit hands-free Bury Easy Touch!

Concursul „Tombola Bury” se desfasoara in perioada 17 mai 2013 incepand cu ora 14:00:00 si inceteaza pe data de 30 iunie 2013 la ora 20:00:00.

Concursul este deschis oricarei persoane fizice cu domiciliul in Romania care la data inceperii concursului au implinit varsta de 18 ani.

Conditii de participare:

  • Persoanele care doresc sa se inscrie in concurs o pot face trimitand un email la adresa: [email protected] precizand data si numarul bonului fiscal aferent achizitiei.
  • Bonul fiscal cu care se face inscrierea la concurs trebuie pastrat pana la validarea rezultatelor concursului. Validarea castigatorului se va face prin prezentarea bonului fiscal cu care acesta s-a inscris.
  • Un participant va avea dreptul sa participe cu fiecare bon de casa care demonstreaza cate o achizitie de produs Bury.

Mecanismul desfasurarii Concursului

  • Inscrierea in Concurs:

- Participantii se pot inscrie in Concurs incepand cu data de 17 mai 2013 (ora 14:00:00) si pana la data de 30 iunie 2013 (ora 20:00:00), prin trimiterea unui email care sa contina data achizitie unui produs car-kit hands-free Bury si numarul bonului de casa aferent la adresa[email protected].

- In vederea inscrierii in Concurs, fiecare Participant va trebui sa achizitioneze in perioada 17 mai 2013 – 30 iunie 2013 un produs Bury de pe store.falcon.ro sau din showroomurile Organizatorului din Bucuresti, Brasov, Cluj, Iasi si Timisoara.

  • Desemnarea castigatorilor:

- In data de 1 iulie, dupa ora 14:00 si nu mai tarziu de ora16:00, se va organiza o tragere la sorti cu ajutorul website-uluiwww.random.org, pagina http://www.random.org/lists/. In urma tragerii la sorti va fi desemnat un singur castigator al concursului.

Premiul Concursului:

In cadrul Concursului va fi acordat prin tragere la sorti urmatorul premiu:

Premiu: car-kit hands-free Bury Easy Touch.

Premiul Concursului nu poate fi inlocuit cu contravaloarea in bani a acestuia ori cu un alt bun sau serviciu.

PARTICIPA LA CONCURS!

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: