Concurs: Castiga un cadou Wellness Sleep Tight ce contine: un gel de dus Sleep Tight, o crema de corp Sleep Tight, un spot roller Sleep Tight si un cosulet din bambus, in valoare de 132 RON!

Adăugat de concursoman în data de 2012.01.31 • 1355 vizualizări

Concurs: Castiga un cadou Wellness Sleep Tight ce contine: un gel de dus Sleep Tight, o crema de corp Sleep Tight, un spot roller Sleep Tight si un cosulet din
Pro sau contra Valentine’s Day? Prietenii nostri de la Cosmeticsstore.ro au venit cu o idee de concurs. Dau si un premiu interesant, de care va puteti bucura impreuna cu persoana iubita, fie ca sunteti pro sau contra Valentine’s Day. Tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti la intrebarea de mai sus in perioada 29.01.2012-12.02.2012, printr-un comentariu in aceasta pagina. Bineinteles, comentariile voastre trebuie sa fie argumentate, sa ne povestiti de ce sunteti pro sau de ce sunteti contra, asa ca asteptam cele mai amuzante, interesante, simpatice raspunsuri. Invitati-va apoi prietenii sa dea like, pentru ca cel mai popular raspuns va castiga un premiu oferit de cei de la Cosmeticsstore.ro, cadoul Wellness Sleep Tight ce contine: un gel de dus Sleep Tight, o crema de corp Sleep Tight, un spot roller Sleep Tight si un cosulet din bambus, in valoare de 132 RON. PARTICIPA LA CONCURS! Pentru mai multe detalii, citeste regulamentul concursului. Fie ca cel mai popular comentariu sa castige!

provident.ro


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: