77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
28
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un cadou!

   2012.02.04    1240

CONCURS%3A+Spune+care+este+cel+mai+romantic+loc+din+Cluj+%C5%9Fi+po%C5%A3i+c%C3%A2%C5%9Ftiga+un+cadou

Spune care este cel mai romantic loc din Cluj şi poţi câştiga un cadou Clujul e frumos în orice anotimp, aşa că e frumos şi acum în plină iarnă. Pentru că suntem în februarie şi fiindcă se apropie 14 Februarie, haideţi să vorbim despre Cluj şi despre romantism. Cum?  Foarte simplu! Vă invităm să facem împreună un clasament al celor mai romantice locuri din oraş şi, în acelaşi timp, să participaţi la un nou concurs organizat de infoLOCAL şi Energy Fitness. Întrebarea noastră este (aşa cum era de aşteptat): Care este cel mai romantic loc din oraş? Pe unde trebuie să te plimbi atunci când eşti îndrăgostit?Răspunde la ea şi poţi câştiga un abonament gratuit pentru o lună la sala de fitness Energy sau un premiu surpriză. Paşii pe care trebuie să îi faci pentru a participa la concurs sunt, deci, următorii:
  1. Devino fan infoLOCAL pe Facebook.
  2. Postează pe wall-ul infoLOCAL răspunsul la întrebarea noastră, ca post independent (spune-ne care este după părerea ta cel mai romantic loc din oraş).
  3. Convinge-ţi prietenii să voteze răspunsul tău.
Concursul se va termina luni, 6 februarie, la ora 14.00 Câştigători vor fi desemnaţi concurenţii care obţin cele mai multe Like-uri pentru sugestiile lor. (Ocupanţii primelor două locuri în clasamentul final) Premiul îl poţi păstra tu sau îl poţi dărui cuiva drag, de 14 februarie. În final vom realiza, cu ajutorul vostru, un clasament al celor mai romantice locuri din oraş. PARTICIPA LA CONCURS!

PARTICIPA LA CONCURS