Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un cadou!

CONCURS%3A+Spune+care+este+cel+mai+romantic+loc+din+Cluj+%C5%9Fi+po%C5%A3i+c%C3%A2%C5%9Ftiga+un+cadou

Spune care este cel mai romantic loc din Cluj şi poţi câştiga un cadouClujul e frumos în orice anotimp, aşa că e frumos şi acum în plină iarnă. Pentru că suntem în februarie şi fiindcă se apropie 14 Februarie, haideţi să vorbim despre Cluj şi despre romantism. Cum?  Foarte simplu! Vă invităm să facem împreună un clasament al celor mai romantice locuri din oraş şi, în acelaşi timp, să participaţi la un nou concurs organizat de infoLOCAL şi  Energy Fitness.Întrebarea noastră este (aşa cum era de aşteptat): Care este cel mai romantic loc din oraş? Pe unde trebuie să te plimbi atunci când eşti îndrăgostit?Răspunde la ea şi poţi câştiga un abonament gratuit pentru o lună la sala de fitness Energy sau un premiu surpriză.Paşii pe care trebuie să îi faci pentru a participa la concurs sunt, deci, următorii:
  1. Devino fan  infoLOCAL pe Facebook.
  2. Postează pe  wall-ul infoLOCAL răspunsul la întrebarea noastră, ca post independent (spune-ne care este după părerea ta cel mai romantic loc din oraş).
  3. Convinge-ţi prietenii să voteze răspunsul tău.
Concursul se va termina luni, 6 februarie, la ora 14.00Câştigători vor fi desemnaţi concurenţii care obţin cele mai multe Like-uri pentru sugestiile lor. (Ocupanţii primelor două locuri în clasamentul final)Premiul îl poţi păstra tu sau îl poţi dărui cuiva drag, de 14 februarie.În final vom realiza, cu ajutorul vostru, un clasament al celor mai romantice locuri din oraş. PARTICIPA LA CONCURS!