Concurs: Castiga un bilet de intrare pentru doua persoane la derby-ul Steaua CFR Cluj!

Adăugat de concursoman în data de 2013.08.11 • 1820 vizualizări

Concurs: Castiga un bilet de intrare pentru doua persoane la derby-ul Steaua CFR Cluj!

Concurs: Castiga un bilet de intrare pentru doua persoane la derby-ul Steaua – CFR Cluj!

[like_to_read]

Concursul este organizat și se desfășoară în perioada 10 - 14 august 2013, și se adresează exclusiv participanților din România în spațiul virtual aferent paginii www.facebook.com/fanatikshow.ro.

Pentru a se înscrie în Concurs, participanții trebuie să respecte pașii descriși în continuare:

  • Să aibă 18 ani împliniți la data începerii concursului.
  • Participanții trebuie să intre pe pagina facebook.com/fanatikshow.ro, în secțiunea CONCURS, pentru a vedea cum se desfasoară jocul.
  • Participanții trebuie să dea like / îmi place paginii de facebook/fanatikshow.ro, din aplicatia de CONCURS, apoi să completeze fomularul de înscriere (nume, prenume, adresa de e-mail și număr de telefon). Dacă un utilizator a dat deja like / îmi place paginii de facebook/fanatikshow.ro este suficient să intre în secțiunea CONCURS și să completeze formularul de înscriere: nume, prenume, adresa e-mail și număr de telefon. ATENȚIE – Datele înscrise în formular trebuie să fie identice cu cele ale contului de Facebook.

Vor fi acordate prin tragere la sorți 15 premii, iar lista cîștigătorilor va fi publicată pe data de 15 august 2013 pe www.facebook.com/fanatikshow.ro. Cîștigătorii vor fi anunțați în aceeași zi și în emisiunea Fanatik Show de la Digi Sport.

Cei 15 cîștigători ai concursului vor fi desemnati prin tragere la sorți, pe data de 15 august 2013.

Vor fi declarati castigatori doar participantii care au dat like / îmi place paginii www.facebook.fanatikshow.ro și care au completat cu datele corecte formularul de înscriere (premiile se vor acorda pe baza datelor furnizate de concurrent). ATENȚIE – cîștigătorii trebuie să completeze formularl cu datele folosite la contul de Facebook. Fiecare cîștigător va fi verificat dacă a dat LIKE paginii FanatikShow.

Extragerea se va face cu ajutorul funcției random din excel.

Lista cîștigătorilor va fi publicată pe data de 15 august 2013 pe pagina www.facebook.fanatikshow.ro. Cîștigătorii vor fi anunțați și în emisiunea Fanatik Show de la Digi Sport pe data de 15 august 2013.

Premiile:

Un participant poate cîștiga un singur premiu în cadrul acestui concurs.

Concursul are ca premii 30 de bilete de intrare la derby-ul Steaua – CFR Cluj, din data de 17 august 2013. Fiecare cîștigător va primi cîte două bilete la derby-ul Steaua - CFR Cluj.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]

provident.ro


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: