Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un bax de bere Ursus Premium sau un frigider rosu Friesland!

Concurs: Castiga un bax de bere Ursus Premium sau un frigider rosu Friesland!

[like_to_read]

LOCUL DE DESFĂŞURARE ŞI DURATA CAMPANIEI PROMOŢIONALE: Campania este organizată şi se desfăşoară pe teritoriul Romaniei, în perioada 12 August 2013 – 06 Septembrie 2013 ora 18:00, ora României, GMT +2.

MECANISMUL CAMPANIEI: Pentru a participa la prezenta campanie și pentru a intra în posesia unui premiu, participanţii trebuie să respecte următorul mecanism:

 • a) Să fie fani ai paginii de Facebook Ursus Romania disponibilă la adresa: http://www.facebook.com/UrsusRomania
 • b) Să intre în platforma Facebook www.facebook.com șisă se autentifice folosind datele de Facebook
 • c) Să apese butonul Accept din platforma Facebook pentru a intra în aplicație
 • d) Să liciteze în cel putin 1 zi în care aplicația este deschisă și să completeze corect și complet datele din formularul de participare. Licitația reprezintă introducerea unei ore, așa cum este disponibilă în aplicație și apăsarea butonului OK pentru a înregistra datele în contul de participant, în cel puțin una din zilele în care este deschisă aplicația.

Sau

 • e) Să înscrie cel puțin un cod valid în aplicație și să completeze corect și complet datele din formularul de participare. Codul valid este codul care va apărea aleatoriu în aplicație. Organizatorul va decide ora și ziua în care se vor face publice unul sau mai multe coduri prin afișarea acestora în streamul video.

1. Cum se licitează

În fiecare zi (se va considera zi fiecare 24 de ore între 00:00:00 și 23:59:59) în aplicația „REGELE VERII” utilizatorul înscris în promoție conform punctelor a) – e) de mai sus, va putea să liciteze.

Licitația este deschisă astfel:

 • -ora de start este ora stabilită de organizator (aceasta este disponibilă după ora 10:00:00 de luni până vineri) și va fi semnalizată în aplicație
 • -ora de închidere a licitației este stabilită de organizator și se va anunța în aplicație dupa închidere prin afișarea mesajului Licitația s-a încheiat, revin-o în aplicație dupa ora 10:00
 • -licitația este deschisă cel puțin 1 ora pe zi de la deschiderea acesteia
 • -organizatorul își rezervă dreptul să închidă licitația, după prima oră de la deschiderea acesteia, oricând, fără a anunța în prealabil participanții
 • -o licitație se consideră validă numai dacă îndeplinește toate criteriile de validare din aplicație
 • -o licitație o dată plasată nu mai poate fi modificată-fiecare participant poate înscrie maxim o licitație/zi în orele active ale aplicației

2. Cum se desemnează câștigătorii licitațiilor 

Fiecare participant care a înscris în aplicația „REGELE VERII” o licitație validă intră în tragerea la sorți pentru premiile, în ziua în care licitatia a fost înregistrată.

Fiecare participant care a înscris în aplicația „REGELE VERII” o licitație validă și care reprezintă și ora corectă este desemnat câștigător al unui premiu instant descris la Sec. 6.

Ora corectă a unei licitații este cea la care se formează integral sculptura de gheață în formă de sticlă, care apare în ziua respectivă în transmisia video live. Înregistrarea procesului de înghețare a sculpturii de gheață în formă de sticlă se va face înaintea transmisiei live. În fiecare zi, în timpul transmisiei live, se va derula acest proces de înghețare a sculpturii din gheață în formă de sticlă.

3. Cum se înscriu coduri

Fiecare participant care a intrat în aplicația „REGELE VERII” poate vedea pe parcursul transmisiei live un cod alfanumeric. Acesta va înscrie codul în secțiunea disponibilă în aplicație. Primii 5 participanti care vorînscrie corect codul sunt eligibili pentru câștigarea unui premiu instant detaliat in Secțiunea 6.

VALIDAREA ÎNREGISTRĂRILOR:

Pentru a putea fi declarate valide, înregistrările trebuie să îndeplinească, cumulativ, în mod obligatoriu şi fără echivoc următoarele condiţii:

 • înscrierile trebuie să se facă în perioada desfăşurării Campaniei 12 August 2013 – 06 Septembrie 2013 ora 18:00, ora României, GMT +2;
 • utilizatorii înscriși trebuie să aibă domiciliul în România si sa aiba peste 18 ani la data începerii campaniei;

PREMIILE CAMPANIEI PROMOŢIONALE:

Premiile oferite în cadrul prezentei Campanii promoţionale pot fi vizualizate în tabelul următor:

 • 200 x Bax de bere URSUS Premium (24buc x 0.5L CAN-uri de URSUS Premium)
 • 4 x Frigider Friesland roșu, cu capacitate stocare 24L
 • 100 x Bax de bere URSUS Premium (24buc x 0.5L CAN-uri de URSUS Premium)

TRAGEREA LA SORŢI ȘIDESEMNAREA CÂŞTIGĂTORILOR:

1. Premiile acordate prin tragere la sorţi

Tragererile la sorţi se vor efectua la sediul agentiei folosind programul randompicker.com. Se vor extrage, pentru fiecare premiu câte un câștigător. Pentru premiile acordate prin tragere la sorți nu se vor extrage rezerve. În condiţiile în care câştigătorul extras nu îndeplineşte condiţiile de validare sau nu poate fi contactat de către reprezentanţii Organizatorului, premiul se reportează pentru alte campanii.

Pentru premiile constând în:

 • a) Bax de bere URSUS Premium (24buc x 0.5L CAN-uri de URSUS Premium): tragerea la sorți a câștigătorilor se va face zilnic de luni până vineri, după închiderea transmisiei. Sunt eligibili pentru tragerea la sorți pentru acest premiu numai participantii care au completat o oră validă în aplicație în ziua pentru care se face tragerea la sorți până la închiderea acesteia. Se acordă 10 baxuri de bere URSUS în fiecare zi în care licitația este activă.
 • b) Frigider roșu Friesland: tragerea la sorți a câștigătorilor se va face la finalul fiecărei săptămâni de campanie. Sunt eligibili pentru tragerea la sorți pentru acest premiu numai participantii care au o oră validă și corectă în aplicație în săptămâna pentru care se face tragerea la sorți până la închiderea acesteia. Se acordă 1 frigider în fiecare săptămână în care aplicația este activă.

2. Premiile instant

Premiile vor fi acordate instant câștigătorilor care sunt eligibili, așa cum este descris în Secțiunea 4, pct. 3. Pentru premiile acordate instant nu vor exista rezerve. În condiţiile în care câştigătorul nu îndeplineşte condiţiile de validare sau nu poate fi contactat de către reprezentanţii Organizatorului, premiul se reportează pentru alte campanii. Pentru premiile instant constând în bax de bere URSUS Premium (24buc x 0.5L CAN-uri de URSUS Premium): se desemneaza câștigători în zilele lucrătoare în care este activă campania, în momentul transmisiei sau după închiderea ei.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]