Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-11-08. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un bax de Redds!

Căutăm 100.000 de creatoare de gust!

Suntem 100.000 de universuri de mici detalii care fac viața mai frumoasă. Suntem  zile aurii de toamnă sau de primăvară, de fuste-cloș sau fuste-creion. Suntem sute de mii de cuvinte înșirate în poveștile noastre și în poveștile altora. Și, în definitiv, susținem cea mai mare întâlnire cu fete, o seară de taifas într-un spațiu digital. Suntem, alături de voi, Redd’s. Sunteți creatoarele de gust, femeile care dau tonul și dictează schimbarea.

Pentru că sărbătorim feminitatea, pentru că fiecare imaginație are puterea de a schimba lumi și pentru că minunile se întâmplă uneori când ești pe tocuri de 12, avem nevoie să ne spuneți ce înseamnă pentru voi faptul că sunteți creatoare de gust. Fie că este un detaliu, o emoție, o culoare, un moment. Ajutați-ne să descoperim împreună ce aromă are gustul acesta pe care îl creăm împreună.

Premiem 5 creatoare de gust pentru răspunsurile lor cu câte un bax de Redd’s, de savurat alături de celelalte femei care le fac și mai frumoase.

Lăsați-ne un comentariu până pe 8 noiembrie, ora 23:59 (regulamentul este disponibil aici). Anunțăm pe blog fericitele câștigătoare pe 9 noiembrie.  

Vă mulțumim pentru că ne-ați dat 100.000 de motive de a continua împreună această poveste, care are gust de merișoare și de lămâi.