75
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11590
concursuri
expirate
15
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un autoturism marca Volkswagen Tiguan, un apartament de 2 camere, finisat la cheie sau pe loc o sticla de Coca Cola!

 admin  2013.12.09  Diverse,Masini,Trageri la sorti  4184

APARTAMENT CU DOUĂ CAMERE ŞI UN VOLKSWAGEN TIGUAN, CADOURILE EXTRAORDINARE DE CRĂCIUN OFERITE DE IULIUS MALL PENTRU CLUJENI

La fel ca în fiecare an, cele mai frumoase sărbători de iarnă vor fi la Iulius Mall Cluj. Începând din acest week-end, îndrăgita destinaţie de cumpărături şi petrecere a timpului liber dă startul unui sezon de poveste. Evenimente speciale, premii magice şi un decor de basm sunt propunerile pentru luna cadourilor.

În cadrul campaniei „De Crăciun ai ce-ţi doreşti: o maşină sau o casă ca-n poveşti”, Iulius Mall Cluj  îi răsfaţă pe clienţi cu premii valoroase. În perioada 29 noiembrie – 24 decembrie 2013, cumpărăturile de minimum 100 de lei din magazinele preferate garantează participarea la marea tombolă. În ajunul Crăciunului, la ora 12.00, Iulius Mall va face fericiţi doi cumpărători, care, în urma tragerilor la sorţi, vor fi desemnaţi câştigătorii a două chei. Una dintre acestea va transforma un client în proprietarul unui apartament cu două camere, superfinisat, iar cealaltă va deschide portiera unui autoturism Volkswagen Tiguan. Este pentru al treilea an consecutiv când Iulius Mall oferă un cadou foarte valoros de Crăciun: o casă la cheie. În plus, zilnic, primii 100 de clienţi care fac cumpărături de minimum 100 de lei sunt răsplătiţi cu premii instant. 

Iulius Mall Cluj îi invită pe toţi ardelenii să petreacă luna decembrie într-o atmosferă desprinsă din atelierul lui Moş Crăciun şi să se bucure de premiile magice pentru cumpărăturile de sărbători!

Regulament de participare:

  • Să cumperi din orice magazin Iulius Mall Cluj până cumulezi 100 lei
  • Să ceri bonul fiscal de la magazin
  • Să mergi la Centrul Info (parter, Iulius Mall) sau la promoterii Iulius Mall cu bonurile fiscale adunate
  • Să completezi talonul valoric primit cu datele personale şi sa le dai reprezentanţilor Iulius Mall (Centru Info/promoteri) pentru a fi ştampilate
  • Să introduci talonul în urna situata la Centrul Informaţional

Pentru acordarea taloanelor de participare la tombolă sunt valabile bonurile fiscale cumulate din zile diferite si de la magazine diferite din Iulius Mall.

Cumpărătorii au obligaţia de a păstra bonurile fiscale în baza cărora au primit taloanele cu care au participat la tombolă. Revendicarea premiului se poate face doar in baza talonului extras si completat însoţit de bonul fiscal aferent acestuia.

Bonurile fiscale ştampilate pot  fi folosite o singură dată pentru a participa la tombolă (Ex. În cazul unui bon fiscal de 120 lei, pentru 100 lei se stampilează bonul, iar restul de 20 lei nu mai poate fi valorificat odată ce bonul este ştampilat).

In plus, în mod aleatoriu, organizatorul campaniei îşi rezervă dreptul de a solicita clienţilor bonul fiscal şi dovada cumpărăturilor de pe bon.

Premii instant:

Clienţii care fac cumpărături de minim 100 lei din magazinele din Iulius Mall şi se prezintă la Centrul Informaţional cu bonurile fiscale câştigă, pe loc, o sticlă de Coca-Cola (1L).

Premiile instant se oferă clienților în limita a 100 bucăți/zi. Un client poate primi un singur premiu instant, pe zi, indiferent de valoarea cumulată a cumpărăturilor realizate.

Premii în cadrul tombolei:

Clienții care fac cumpărături de minim 100 lei din magazinele din Iulius Mall în perioada 29 noiembrie – 24 decembrie 2013, pot participa la tombola ce le oferă şansa de a câştiga, prin tragere la sorţi unul din cele 2 premii ale campaniei:

  • Un autoturism marca Volkswagen Tiguan
  • Un apartament de 2 camere, finisat la cheie

PARTICIPA LA CONCURS

Iulius Mall Cluj castiga garantat concurs Iulius Mall castiga o masina clujeni