Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un autoturism marca Dacia Logan, un frigider cu vin, un scuter cu vin, o bicicleta cu vin sau o sacosa, un cos, un rucsac, un cufar cu vin sau

Durata concursului: Campania promoţională se desfăşoara pe teritoriul Romaniei, în perioada 25.11.2011 – 30.04.2012. Produsele participante la promoţie sunt:

  • Jderu – sticla de 0.75 l
  • Calauza – sticla de 0.75 l

Toate produsele participante la promoţie vor fi animate de flyere.  Conditii de participare: Campania se adresează tuturor persoanelor fizice, care au împlinit vârsta de 18 ani, cu domiciliul stabil/reşedinţa în România şi rezidenţilor în România care îndeplinesc aceleasi cerinţe de vârstă. Participanţii trebuie să deţină buletin/carte de identitate/documentele eliberate de autorităţile statului român care să ateste rezidenţa pe teritoriul României, conform cadrului legal aplicabil. Premiile sunt nominale, netransmisibile şi nu pot fi preschimbate în bani. Mecanismul promoţiei: Participantii se pot inscrie in campania promotionala prin trimiterea capisoanelor de pe sticlele de vin participante la promotie impreuna cu datele de contact (telefon, e-mail, adresa), prin posta cu confirmare de primire, la sediul organizatorului din Str.Matei Voievod nr.47, Sector 2, Bucuresti,. Fiecarui participant inscris astfel in concurs i se va crea un cont in care se vor acumula punctele, denumite in continuare „jderii”. Numarul de Jderi se identifica prin numarul de simboluri aflate de capisoanele celor doua produse participante la promotie. Astfel prin expedierea unui capison un participant acumuleza in puncte 3 jderi. Capisoanele transmise prin posta, chiar daca sunt rupte, trebuie sa contina tot materialul si cele trei simboluri „jderi”. Nu sunt admise in concurs capisoane cu elemente lipsa. Participantii la prezenta campanie promotionala trebuie sa pastreze pentru validare documentele justificative care atesta cumpararea produselor. Organizatorul va trimite o data pe saptamana fiecarui participant un e-mail sau un sms continand numarul de jderi acumulati si de cati jderi mai are nevoie pana la atingerea pragurilor descrise la capitolul 5. Descrierea premiilor acordate in cadrul campaniei promotionale. De asemenea organizatorul campaniei va publica saptamanal pe site-ul  www.jderii.ro punctajul acumulat de fiecare participant la promotie. Premiile „Jderii”:

  • 6 capisoane primite (18 Jderi) = o sacosa de vin constand in 4 sticle de vin
  • 12 capisoane primite (36 Jderi)= un cos cu vin constand in 6 sticle de vin
  • 34 capisoane primite (100 Jderi) = un rucsac cu vin constand in 8 sticle de vin
  • 60 capisoane primite (180 Jderi) = un cufar cu vin constand in 12 sticle de vin
  • 100 capisoane primite (300 Jderi) = Frigiderul cu vin
  • 200 capisoane primite (600 Jderi) = Bicicleta City Life 3 speed Nexus cu vin
  • 500 capisoane primite (1500 Jderi) = Scuterul cu vin

Premiile se vor acorda participantilor care vor atinge primii numarul de jderi prevazuti pentru pragurile descrise mai sus.  Imediat ce un prag a fost atins de unul din participanti, campania continua cu pragul urmator pana la ultimul prag prevazut de prezentul regulament. In cazul in care mai multi participanti au atins pragul de jderi, departajarea se va face dupa criteriul datei de expediere inscrise pe plicuri, in ordine cronologica. Astfel participantul care a expediat primul capisoanele va fi desemnat castigator. In situatia in care departajarea nu poate fi facuta dupa criteriul mentionat mai sus, caz in care exista mai multi participanti care au atins pragul in acelasi timp si au expediat plicurile la aceeasi data, castigatorul pragului va fi desemnat prin tragere de sorti.

  • Marele premiu: 1000 capisoane primite (3000 Jderi) = Masina

Premiul cel mare al campaniei promotionale consta intr-un autoturism marca Dacia Logan si se va acorda la finalul campaniei promotionale, prin tragere la sorti dintre acei participanti care au expediat 1000 de capisoane si au acumulat 3000 de jderi. Premii lunare: Organizatorul campaniei mai acorda la sfarsitul fiecarei luni, pe perioada de desfasurare a campaniei promotionale, o sansa tuturor participantilor la promotie, indiferent daca acestia au atins sau nu unul din praguri, sa castige prin tragere la sorti unul din urmatoarele premii: Premiul I – o cutie „Jderi” 4 sticle, o cutie „Calauza” 3 sticle si un aparat foto marca Fuji Finepix S 3200 Premiul II - o cutie „Jderi” 4 sticle si o cutie „Calauza” 3 sticle Premiul III - cutie „Jderi” 4 sticle Premii de loialitate: Participantii care au atins pragurile de jderi, dar nu au fost desemnati castigatori, vor primi fiecare cate un premiu de consolare constand intr-o sticla de vin. Lista castigatorilor premiilor „Jderu si Calauza”, premiilor lunare, a premiilor de consolare si a marelui premiu vor fi publicate pe site-ul  www.jderii.ro. In cadrul acestui concurs, nu este posibila inlocuirea nici unuia dintre premiile oferite cu contravaloarea acestora in bani sau cu alte beneficii.