Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-11-01. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un autoturism marca BMW, model 316d Sedan!

Perioada in care se va desfasura campania „Noaptea bantuitilor de promotii de la eMAG! Castiga un BMW de Halloween!” este 31 octombrie 2013, ora 21:00:00 – 1 noiembrie 2013, ora 04:59:00. Campania se desfasoara, pe site-ul web www.emag.ro, in limita stocului disponibil. 

La aceasta Campanie pot participa atat persoanele fizice, cat si persoanele juridice. Varsta minima pentru participarea la aceasta campanie este de 18 ani impliniti in ziua inceperii Campaniei, respectiv 31 octombrie 2013. 

MECANISMUL CAMPANIEI:

Pentru a se inscrie in Campanie, participantul trebuie sa aiba cont de utilizator pe site-ul Organizatorului sau in cazul in care participantul nu are cont, sa isi creeze cont utilizand formularul dedicat din site-ul Organizatorului. 

Pentru a participa la Campanie partcipantii trebuie sa acumuleze puncte dupa cum urmeaza: 

  • Pentru autentificarea in site-ul Organizatorului, in perioada Campaniei, fiecare participant primeste in mod automat 1 (un) punct aferent unui cod de participare in Campanie (denumit in continuare „Cod”). Codul primit este un numar natural si este unic pentru fiecare cont de client si este trimis participantului pe adresa de e-mail din contul de client. Codul este primit o singura data in perioada Campaniei, indiferent de numarul autentificarilor efectuate prin intermediul aceluiasi cont de utilizator. 
  • Pentru fiecare comanda inregistrata si facturata, fiecare participant autentificat primeste in plus in mod automat 1 (un) punct aferent unui Cod pentru fiecare 100 (osuta) Lei, TVA inclus, din valoarea facturii aferenta comenzii participantului. Codul primit este unic si este trimis pe adresa de e-mail a participantului cu care s-a creat contul de utilizator. 

Fiecare Cod reprezinta o sansa in tragerea la sorti pentru premiul Campaniei. Fiecare participant poate acumula mai multe Coduri, potrivit procedurii de mai sus, respectiv mai multe sanse in tragerea la sorti. Nu participa la Campanie comenzile facturate si/sau anulate. Fiecare participant poate acumula cel mult 50 (cincizeci) de Coduri, echivaland cu 50 (cincizeci) sanse in tragerea la sorti. 

Participantul Campaniei desemnat castigator nu poate returna produsul/produsele achitiozitionate in baza serviciului „30 de zile drept de retur”. In cazul in care castigatorul returneaza (in conformitate cu legea aplicabila) produsul/produsele achizitionate care au determinat castigarea premiului, castigatorul se obliga sa returneze Organizatorului in termen de maxim 3 (trei) zile lucratoare premiul castigat. In caz contrar Organizatorul este indreptatit sa ia orice masura pentru intrarea in posesie a premiului. 

PREMIUL CAMPANIEI:

Premiul consta in: 

  • autoturism marca BMW model 316d Sedan, 1995 cm3 capacitate, 116 CP Putere, culoare neagra.