80
concursuri
active
Premii
in valoare de

695.84
miliarde de lei,
adica

695.839.387,00
RON
11574
concursuri
expirate
29
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un autoturism Renault Clio RS4 in valoare de 27000 euro!

 admin  2013.11.05  Masini,Cel mai bun scor  3293

Vrei să câștigi un Clio R.S adevărat? Întrece-te acum în cupa Clio R.S. pe iPhone, iPad & iPod și demonstrează că meriți acest premiu!

Și nu am terminat ... jocul este acum GRATUIT și va avea cupe ce se vor desfășura pe perioade limitate de timp și totodată va avea și noi boostere! 

Nu uita să revii pe pagină pentru a verifica ce vehicule noi vor mai apărea pe neașteptate în joc! Noi aproape am rămas fără cuvinte. Tu cum te simți după atâtea vești? 

Update-ul pe Android va fi disponibil într-un timp foarte scurt iar Asphalt 8 este deasemenea GRATUIT pe Google Play!

Rămâi cu ochii în patru! 

Competitia se desfasoara intre 4 Noiembrie 2013 si 14 Noiembrie 2013 pana la miezul noptii.

Participarea este gratuita, competitia nu necesita achizitionare de produse si este deschisa doar catre rezidenti din urmatoarele tari participante: Austria, Germania, Belgia, Danemarca, Spania, Finlanda, Franta, Grecia, Ungaria, Irlanda, Luxemburg, Olanda, Polonia, Portugalia, Anglia, Suedia, Cehia, Romania, Slovacia si Slovenia, rezidenti care poseda permis de conducere valid si numai in locurile permise pentru participarea la astfel de competitii in tara respectiva. Participantii va trebui sa posede un smartphone sau o tableta care ruleaza iOS si o adresa de email valida. 

Pentru a se inscrie participantii trebuie sa descarce jocul “Asphalt 8”, publicat de Gameloft, pe iPhone-ul sau iPad-ul personal si sa se joace jocul pentru a obtine cel mai bun timp pe pista Barcelona cu masina Clio 4 RS. Performanta de timp a fiecarui participant va fi publicata pe leaderboard-ul Gameloft dedicat competitiei. 

Premiul:

Se va acorda un singur premiu pentru aceasta competitie: 1 autoturism Renault Clio RS4 (alb, 4 airbaguri, ABS, power steering, jante de 16 inch etc.) in valoare de 27 000 € (douazecisisaptedemii euro), TVA inclus.


PARTICIPA LA CONCURS

castiga o masina castiga un autoturism castiga noul Clio RS concursuri concursuri online concursuri 2013 concurs Gameloft Asphalt 8 gratuit Asphalt 8 gratuit ios Asphalt 8 gratuit android