108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
21
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un autoturism Dacia Lodgy!

   2012.09.15    1348

Concurs: Castiga un autoturism Dacia Lodgy! Kaufland și Europa FM te premiază din toată inima!  lodgy Concursul se desfășoară în perioada 8 septembrie - 17 octombrie și constă în aproximativ 210 premii a câte 500 lei fiecare. Marele premiu presupune un autoturism Dacia Lodgy.
 Cum poți participa la concurs?
Este foarte simplu să câştigi la Kaufland!
  1. Vino cu masina la Kaufland începând cu 8 septembrie
  2. Ia stickerul în forma de inima disponibil gratuit la casele de marcat
  3. Lipește-l pe mașină, cât mai vizibil
  4. Revino cât mai des la cumpărături în perioada 14 septembrie-14 octombrie!
  5. Ascultă Europa FM de luni pâna vineri. Dacă auzi numărul de înmatriculare al mașinii tale, trimite IMEDIAT SMS la 0728.111.222 cu textul INIMA și datele tale de contact și ai câștigat 500 lei!
  6. Iar la marea extragere din 17 octombrie, poți câștiga o Dacia Lodgy!
Citește Regulamentul Concursului de aici (vizualizează pdf)
Distribuția autocolantelor începe pe 8.09.2012 în fiecare magazin Kaufland, la casa de marcat. Acestea trebuie lipite de către participanți pe autovehiculul cu care vin la cumpărături. Prin autovehicul se înțelege orice vehicul cu 2 sau 4 roți având motor cu aprindere internă sau după caz, motor electric, supus înregistrării sau înmatriculării conform legii, cu masa totală maximă autorizată de 3,5 tone. Distribuția materialelor se face pe baza unui tiraj fix, care nu va fi suplimentat ulterior. PARTICIPA LA CONCURS!

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.