Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un autoturism Dacia Duster + 15.000 lei!

Concurs: Castiga un autoturism Dacia Duster + 15.000 lei!

Superbingo.ro

[like_to_read]

SuperBingo Metropolis este brandul care a schimbat radical viata in bine pentru mii de romani, prin premiile substantiale oferite in cadrul emisiunii televizate duminica de la 16:15 pe Antena1 . Saptamanal sunt puse la bataie premii in valoare de 4.000.000 lei plus diverse promotii si surprize de nerefuzat.

Din dorinta de a veni in intampinarea jucatorilor cu solutii accesibile si rapide, punem la dispozitie si posibilitatea de achizitie cartoane online de pe site-ul www.superbingo.ro pentru editiile duminicale ale partidelor de bingo televizat SuperBingo Metropolis.Accesul la acest serviciu de comert electronic este permis oricarei persoane fizice care a implinit varsta de 18 ani care poseda sau isi creeaza un Cont. Accesul este permis non-stop, cu exceptia zilei de duminica, cand vanzarile se inchid la ora 14:30. Incepand cu orele 19:30, vanzarea este reluata, pentru achizitia cartoanelor de bingo pentru editia de duminica urmatoare. Modaliatea de plata este prin card bancar. Pentru a asigura un serviciu sigur si eficient pentru plata comenzilor online cu card, este folosit sistemul "3-D Secure" care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

La fiecare 2 serii de cartoane de bingo cumparate online, vei primi automat 2 taloane razuibile cu premii instant. Poti castiga pe loc inca o serie de cartoane de bingo sau 100 lei. Daca nu ai castigat instant, esti automat inscris pentru extragerea speciala din emisiunea Super Bingo Metropolis unde, in fiecare duminica din luna iulie, poti castiga 15.000 lei sau pe 4 august – Marele Premiu – un autoturism Dacia Duster + 15.000 lei!

CUMPARA CARTOANE pentru editia din 14.07.2013!

[/like_to_read]