Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-12-16. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un automobil Porsche Boxster si plinuri de benzina pentru un an!

Concurs: Castiga un automobil Porsche Boxster si plinuri de benzina pentru un an!

Intra in concurs si stai cu urechea pe ZU!

Când îti strigam numele, trimite în maxim 10 minute un SMS la 1815 (tarif normal). Asa câstigi banii de la ZU si o cheie care îti poate aduce cel mai tare premiu al anului, un Porsche Boxster.

Asculta ZU tot timpul! Nici nu stii cand vine urmatorul concurs. Ia radioul cu tine oriunde si oricand auzi ca se anunta orice concurs, participa! Castiga si vei avea cheia pentru MARELE PREMIU AL ROMANIEI. Este cel mai tare premiu al anului. Un PORSCHE BOXSTER, Porsche-ul Innei Cand auzi cuvantul concurs la ZU, participa!. ORICE premiu castigat la ZU iti poate aduce cheia potrivita pentru Porsche.! Castiga orice concurs! (doar asculta, prinde orice concurs la Radio ZU si participa! E sansa ta!). Nu conteaza daca premiul e o invitatie la film, un smartphone, o tableta, un snowboard sau daca esti castigator/castigatoare la concursul ZU in care poti sa castigi sute de euro pe ora. Orice concurs ai castiga la ZU,  primesti o cheie. Poate fi cheia care pe 16 decembrie, te poate face cu masINNA Innei. Un Porsche Boxster Bonus, castigi combustibil pentru un an intreg! La Radio ZU a inceput cursa pentru MARELE PREMIU AL ROMANIEI.

Radio ZU organizează  în perioada 23 septembrie 2013 – 16 decembrie 2013, campania “Castiga un Porsche Boxster la Radio ZU.

Premii:

  • un automobil Porsche Boxster, “Porsche-ul Innei,”  in valoare de 15.000 eurocu TVA inclus si plinuri de benzina pentru un an in valoare de 10 000 lei cu TVA inclus.