Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un aspirator uscat - umed Karcher, o masina de gaurit Hander, un set cu 50 accesorii Bosch sau un voucher Tools Store in valoare de 50 RON!

Concurs: Castiga un aspirator uscat - umed Karcher, o masina de gaurit Hander, un set cu 50 accesorii Bosch sau un voucher Tools Store in valoare de 50 RON!

aspiratorkar2

Concursul incepe pe data de 02.09.2013 ora 12:01. Inscrierea la concurs se face prin intrarea in aplicatie si completarea cu datele personale, urmand pasii din cadrul aplicatiei de pe site-ul  https://wilglo.com/. Prin inscrierea la Concurs, participantii isi dau acordul de a fi inscrisi in baza de date si de a primi newslettere de la compania noastra.

Participantii sunt limitati la o singura inscriere pentru o persoana pe timpul duratei concursului, indiferent de metoda de inscriere. Inscrierile multiple sunt interzise si nu vor fi luate in considerare. Doar o singura inscriere la concurs este valabila. Totusi, poti recomanda unor prieteni sa intre in Concurs pentru a primi 10 intrari suplimentare, conditionat de inscrierea acestora.

Concursul se incheie pe data de 23.09.2013 ora 11:59, atunci cand Organizatorul va selecta castigatorii prin extragere aleatorie. In cadrul extragerii se vor alege 3 persoane. Sansele de fi selectat si de a castiga depind de numarul total de inscrieri.

Dupa extragere, castigatorii premiilor vor fi contactati prin email in termen de 5 zile lucratoare. In cazul in care castigatorul nu raspunde la email in termen de 5 zile, se extrage un alt castigator.

Ce poți câștiga?

  • Premiul 1: Aspirator uscat - umed KARCHER
  • Premiul 2: Masina de gaurit HANDER
  • Premiul 3: Set cu 50 accesorii BOSCH
  • Premiul 4: Voucher Tools Store 50 Ron

PARTICIPA LA CONCURS!