Electronice • Trageri la sorti

Concurs: Castiga un aragaz mixt Electrolux sau cuptoare cu microunde Electrolux!

Adăugat de concursoman în data de 2014.01.13 • 2747 vizualizări

concurs Electrolux

Concurs: Castiga un aragaz mixt Electrolux sau cuptoare cu microunde Electrolux!

Concursul “Cistiga premii Electrolux” de pe site-ul www.goodfood.ro se desfasoara in perioada 6 decembrie 2013 – 31 ianuarie 2014, pe teritoriul Romaniei.

Oricare cititor al revistei BBC GoodFood Romania sau utilizator al site-ului www.goodfood.ro poate participa la acest concurs, insa pentru a fi eligibili pentru premiu, participantii trebuie sa aiba varsta minima de 18 ani.

Participantii la acest concurs trebuie sa intre in contul personal de pe www.goodfood.ro (daca nu au cont, sunt invitati sa-si creeze unul), sa se asigure ca toate campurile formularului din profil sunt completate (numele, prenumele, e-mailul, telefonul, sexul, localitatea - acestea sunt detaliile care ajuta la identificarea castigatorului si contactarea acestuia), si sa propuna o reteta la cuptor.

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti pe data de 3 februarie 2014. La tragerea la sorti vor participa toti concurentii care au trimis o reteta la cuptor. Extragerea se va face cu ajutorul functiei Random din Excel.
Lista castigatorilor va fi publicata pe site-ul www.goodfood.ro pe 3 februarie 2014.

Premiile concursului “Cistiga premii Electrolux” :

  • 1 x aragaz mixt Electrolux + 1 x sort Good Food
  • 2 x cuptoare cu microunde Electrolux + 2 x sort Good Food

(P): Câștigă un smartphone Samsung Galaxy S9!


PARTICIPA LA CONCURS