108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
38
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un aparat multifunctional de gatit Philips Multicooker!

 admin  2013.11.15  Electronice,Trageri la sorti  2309

Concursul "Mamimca Multichef" se va desfasura in perioada 11 noiembrie 2013 - 1 decembrie 2013.

Inscrierea la acest concurs se poate face numai prin intermediul aplicatiei "Mamica Multichef", care se lanseaza de pe pagina https://www.facebook.ciom/acasacuPhilips si in cadrul careia utilizatorii sunt invitati sa participa la 2 concursuri consecutive si inca o extragere finala "Mamica Multichef" fiecare avand urmatoarea durata:

  • Concurs 1 - "Ghiceste Reteta": are loc din data de 11 noiembrie 2013 si dureaza pana in data de 17 noiembrie 2013
  • Concurs 2 - "Reteta de la ora 6": incepe in data de 18 noiembrie 2013 si dureaza pana in data de 24 noiembrie 2013.
  • Extragerea "Mamica Multichef" - este activ din data de 11 noiembrie 2013 si dureaza pana in data de 1 decembrie 2013.

Concursul 1 - Ghiceste reteta: Participantul trebuie sa ghiceasca in functie de ingredientele prezentate in aplicatie, care dintre retetele afisate este pregatita in fiecare din cele trei aparate Multicooker prezentate in aplicatie. Numarul maxim de retete ce pot fi descoperite de participanti este de 14 iar afisarea acestora in combinatie de cate 3 retete este aleatorie.

Concursul 2 - Reteta de la ora 6: Participantul trebuie sa ghiceasca numele retetei corecte, dintre cele trei retete ce vor aparea in pagina de joc din aplicatie, in functie de ingredientele prezentate atat in cadrul paginii de joc din aplicatie cat si in indiciile care apar prin afisarea postari pe wall-ul paginii de facebook (/acasacuPhilips) la orele 10:00, 12:00, 14:00, 16:00.

Fiecare participant are dreptul la o singura incercare/zi de a ghici reteta si nu ii mai este permisa utilizarea aplicatiei in ziua respectiva.

Extragerea "Mamica Multichef": in extragerea sunt inscrisi toti utilizatorii care intra in top 500 general in perioada 11 noiembrie - 1 decembrie 2013.

Premiile:

Participantii declarati castigatori vor castiga un aparat multifunctional de gatit Philips Multicooker.

Regulamentul concursului il gasiti AICI.


PARTICIPA LA CONCURS

aparat multifunctional de gatit concursuri concursuri onlineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.